Empties #1

Eén van de populairste Youtubehits in beautyland zijn de empties video's. Empties of producten die je opgemaakt hebt, scoren meestal hoge punten. Ik verzamelde er een hele hoop de afgelopen maanden en geef je in deze post mijn eerlijke mening. Aanschaffen of afschaffen...

I love me some deo... Sanex, ruikt lekker en houd je de hele dag fris. Dove, zacht voor de huid en ook lekker fris de hele dag lang. Ik kocht de Dove Gofresh al opnieuw omdat die mij het meest kon bekoren.
Sephora Super Waterproof Eye Make Up Remover koop ik al jaren. Hij laat wel een oliefilm na op je ogen maar met een reinigende tonic is die ook zo weer verdwenen. Aanrader. Bij gebrek aan een bezoekje in Sephora kocht ik tweemaal de Diadermine Eye Perfect. Niet slecht, maar die van Sephora krijgt toch mijn voorkeur. De make up verdwijnt sneller met minder wrijving.
Zelfbruiners, ik heb er een hele hoop van. Bij de eerste zonnestralen gaan die op mijn benen. Hawaiian Tropic Sun Dial is een combinatie van bodylotion en zelfbruiner. Je kan zelf kiezen hoeveel van elk je gebruikt door te draaien aan de dop. Ik vond deze lekker ruiken en hydraterend, maar nu ook niet speciaal genoeg om opnieuw aan te schaffen. De St. Tropez Instant Bronzer is een ideale oplossing voor mensen met weinig tijd. Je krijgt onmiddellijk een kleurtje op je ledematen en hoeft geen drie uur te wachten. Droogt snel in de huid maar ohwee die handen, zeker aanbrengen met latex handschoenen als je er niet wil uitzien als een kluns. Ik kocht deze in Boots bij mijn laatste bezoek aan Londen. Deze koop ik zeker opnieuw bij een volgend bezoek! Supersonic self tan is een lichte spuitflacon. Ideaal om je snoet even een kleurtje te geven zonder plakkerige handen. Ik kocht deze al opnieuw omdat hij zo handig (en goedkoop) is.
I love Vanilla & Ice Cream, de nieuwe fles staat al in de badkamerkast. Heerlijke douchegel - vooral in de koudere maanden - die een gehydrateerde huid geeft. Rituals Zensation gebruik ik in de warmere maanden. Ik kreeg deze flacon in een Kerstpakket en schafte me ondertussen al een grote fles aan. Zalige mousse - ook om je benen mee te scheren :)
Bath Potpourri van Action. Wat een bucht... Na 4 maal gebruik was ie op en de geur bleef amper 5 minuten hangen. De korrels losten niet op in het badwater waardoor het een onaangenaam gevoel gaf tijdens het baden. Afschaffen! :)
3 dikke plusjes die mascara's. De Grow Luscious van Revlon heeft een grote borstel - iets onhandig - maar geeft veel effect en verzorgt je wimpers met een serum. De Badgal Lash van Benefit kocht ik al meerdere malen. Die schaf ik me met tijd nog eens aan. Echt een topper. De One by One van Maybelline kon me ook verrassen. Mooi gespreide wimpers met veel volume. 
Het oogpotlood van Sephora - niet dat er nog veel van overschiet - kocht ik ook al verschillende keren opnieuw. Waterproof en superzwart. Bonus!
De Hydramax + Active dagcrème van Chanel is een heerlijke boost voor een droge huid. Trek snel in en laat een zijdezacht velleke achter. Ik kocht ondertussen een andere hydraterende dagcreme van Dior. Maar deze zou ik in een zotte bui - ahum, serieus prijskaartje - terug kopen.
Crème Précieuse van L'Occitane kan me niet in beroering brengen. Hij ruikt een beetje zalfachtig - je weet wel, de zalf van bij je overgrootmoeder - en zo précieuse vond ik hem niet. Geen aanrader.
Sephora Triple Action Cleasing Water. Een surrogaat voor de Bioderma. Fris en vochtinbrengend. Ik wissel af tussen deze en de Bioderma. Ik koop hem zeker opnieuw.
Garnier Ultra Lift is geschikt om diepe rimpels te behandelen. Niet dat ik al diepe rimpels heb, maar beter laat dan nooit. Ik zag niet echt effect maar vond hem wel aangenaam in gebruik. Ruikt zacht en lekker en geeft een droge huid extra aandacht. Ik koop hem niet opnieuw maar vond hem zeker niet slecht.
Paul Mitchell Awapuhi Oil. Lichte, zijdeachtige treatment voor beschadigde haarpunten. Ruikt heerlijk en laat je punten er gezonder uitzien. Ik zou hem wel opnieuw aanschaffen als ik zonder haarolie zou zitten - wat nu het geval niet is :)
Essence Pocket Clean Sensation. Een antibacteriële handgel. Ruikt lekker fruitig. Ik heb nu de standaard handgel van Kruidvat maar zou deze wel opnieuw kopen. Voor de geur alleen al...
Colgate Max White One, dit is tube nummer 4 geloof ik. Frisse, wittermakende tandpasta. Doet wat moet. Ik blijf hem opnieuw kopen.
Deze Dove Intense Repair is een echte must voor beschadigd haar. Ik gebruik hem afwisselend met andere duurdere conditioners maar hij kan er echt naast gaan staan. Mijn haar voelt vederlicht en zacht. Superaanrader!

Zo dat was het voor mijn eerste Emptiespost. Er zitten echt toppers tussen die zeker een test waard zijn van jullie als je op zoek bent naar iets nieuw. Mijn mandje staat al klaar voor een volgende empties!

Follow me on FacebookTwitterBloglovin and Pinterest! You'll make my day :)

3 opmerkingen

  1. Ik ben ook aan het sparen voor een 'opgemaakt' post, maar het gaat erg langzaam :D

    BeantwoordenVerwijderen
  2. wat heb je weer veel opgemaakt :D die grow luscious vond ik niet zo goed, inderdaad een heel onhandige borstel

    BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter!