Yves Rocher Hydra Végétal

 

Een dik jaar geleden lanceerde Yves Rocher de Hydra Végétal lijn. Dit productengamma is ondertussen vooral gekend voor zijn vochtvasthoudende formule door het gebruik van bepaalde plantensappen. Ik testte vorige maand drie producten uit het gamma want mijn huidje kan wel wat extra vocht gebruiken!


De hydraterende dagcrème bevat een SPF 25 - wat altijd handig is zelfs in ons Belgenlandje waar de zon weinig haar best doet - en voelt erg dik aan. Begrijp me niet verkeerd, aangenaam dik en niet zalfachtig! Bij het uitsmeren wordt de crème iets witter en na enkele ogenblikken trekt hij in je huid in. Je voelt meteen een verschil. Mijn velleke voelt zacht en minder dorstig aan. 
Foundation aanbrengen gaat als een trein omdat je huid zo soepel aanvoelt. Na amper twee dagen heb ik besloten deze ook 's avonds aan te brengen als nachtcrème. Maar nu komt het! Echt! Ik heb nog nooit een nachtcrème gehad die 's morgens nog zo voedend aanvoelde op mijn gezicht. Wel ladies, deze doet het wel! Ik verschoot mezelf een bult als ik 's morgens aan mijn gezicht voelde. Het was net of ik de crème nog maar net aanbracht. Een echte topper deze, als je het mij vraagt. 

Dit is de newbie in het gamma. De hydraterende ooggel tegen wallen helpt vermoeide ogen tegen te gaan. Ik heb 's morgens vaak last van dikke ogen en zo'n gel kan me altijd plezieren. Hij voelt fris aan en zorgt voor stimulatie van de bloedcirculatie. Hij belooft zwellingen te verminderen en herstelt de vochtbalans onder je ogen - byebye droogterimpeltjes! :) Ik vind het een aangenaam gevoel maar het duurt toch wel even voor mijn zwellingen afnemen. Al moet ik eerlijk zijn, ik heb er echt wel veel last van. Ik eet veel zout - I know, it's bad for me, but blame my mum! - en daardoor hou ik vaak meer vocht vast dan anderen...

De hydraterende micellaire reinigingslotion is een 2 in 1 product. Hij verwijdert make up en ondertussen wordt je huid gehydrateerd. Ik gebruik nog steeds een reinigingslotion en gebruik achteraf dit micellaire watertje om mijn huid te hydrateren. Hij wordt gebruikt ter vervanging van mijn Bioderma - en dat wil wat zeggen hé! 

De producten ruiken allemaal lekker fris - voor mij een beetje naar vers gemaaid gras - echt een zalige geur. Mijn gezicht voelt veel minder droog aan sinds ik deze goodies frequent gebruik. Met de zomer - eindelijk - in het voorruitzicht zullen deze zeker op het eerste schap blijven staan.

Dagcrème € 10,90
Ooggel € 12,90
Micellair water € 7,90

Oh en voor ik het vergeet, vanaf 10 juni is er een applicatie op de Facebookpagina van Yves Rocher waar ze 20 dagen lang elke dag een set Hydra Végétal weggeven! Meedoen is de boodschap!!

Follow me on FacebookTwitterBloglovin and Pinterest! You'll make my day :)

1 opmerking

  1. De moisturizer wil ik al lang es proberen, ga ik zeker doen na je positieve review !

    BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter!