Favourites of May!

De maand juni is al goed begonnen dus dringend tijd om mijn favorietjes van vorige maand eens even voor jullie op een rijtje te zetten! We vliegen er meteen in - doe je gordel maar aan!

First topic: haircare!

Je ziet het goed, Dove scoort deze maand extra puntjes - en niet alleen bij haircare... In één van mijn vorige favorieten zag je de shampoo en conditioner van de Intense Repair reeks al eens voorbij komen, ze blijven nog steeds op het podium staan! 

Toen ik enkele weken geleden - bij mijn 3-dagelijkse stop aan het Kruidvat - van hetzelfde gamma een Treatment Shot zag liggen, was ik al op voorhand overtuigd! En ja hoor, hij doet het echt. Deze kleine tube is geschikt voor éénmaal per week een extra boost te geven aan beschadigd haar. Mijn punten voelen zijdezacht en diep geconditioneerd aan na dit 60 seconden maskertje. Aanrader!

De Novocrin - never heard of before - Hair End Fluid krijgt ook een 10/10 op zijn rapport. Dagelijks doe ik er een nootje van op de toppen van mijn haar om de gespleten punten tegen te gaan. 

En daar is ie terug - Dove - Nourishing Oil Care. Deze ontwarrende olie verzorgt beschadigd haar en laat knopen zo aan je voorbij gaan! Bonus! Ook de Thermo Repair is niet uit mijn badkamer weg te slaan. Zodra ik nog maar iets van hitte gebruik gaat ie steevast op mijn lengtes.

Up next: bodycare

Barbie Bubble Bath kocht ik - enkel en alleen - voor de verpakking in de Action een dikke maand terug. Echt voedend is ie niet, maar bubbels krijg je vollenbak. Hij ruikt heerlijk naar kauwgum. Geloof me, je bent plots weer 4 jaar in bad en begint baarden en pruiken te maken met de bubbels. Fun! De Yogi Flow van Rituals is daarentegen een echt voedende - en heeeeeerlijk ruikende - showergel. Ook geschikt als scheergel ;)

En ja hoor, hier is ie terug! Dove Silky Bodybutter. Dit is reeds mijn tweede pot. Licht geparfumeerd en erg hydraterende bodylotion die snel in je huid intrekt. Ook de Dove Gofresh deo kan me bekoren, lekker frisse geur en zacht voor de oksels! Met het zonnetje in aantocht kan je maar beter voorbereid zijn, zo gebruik ik tweemaal per week de Dove Summer Glow voor zachte ledematen met een lichtbruin kleurtje. Hij ruikt niet naar zelfbruiner en geeft een lichte bruine kleur. Aanrader om je huidje langer te laten stralen.Next: skincare

Supereyes van Soap & Glory is jammer genoeg nog niet in België te krijgen. Bij mijn laatste bezoek aan Londen sloeg ik een voorraadje in van dit goedje. Verfrissende en doeltreffende oogcrème voor vermoeide ogen. Effaclar K is een doelgerichte dagcrème voor moeilijke zones bij vette huid. Ik smeer 'm enkel op mijn kin en moet dringend een nieuwe halen! Hij is iets meer gericht op acné dan zijn broertje de Effaclar Duo. Niet aan te raden op het hele gezicht alleen op "warzones".

Biotherm zonnecrème SPF15. Ik gebruik dagelijks zonnecrème onder mijn foundation - als er geen SPF inzit - en zodra de zon komt piepen smeer ik hem op alle zichtbare plaatsen. Ruikt heerlijk, trekt snel in de huid in en laat geen olieachtig gevoel na. 

Niet echt skincare material maar wel een echte favoriet deze maand, de Bourjois Green Fizz nagellak. Lente op en top! Blijft 5 dagen mooi zitten - met een topcoat - en geeft een gelachtig effect op de nagels.

Dikke duim op voor Peel Off Mask van Montagne Jeunesse! Ik kocht dit in een zotte bui en ben er zo blij mee. Ik kende het merk niet, maar wat een effect voor zo'n kleine prijs. Telkens als ik het masker gebruik (1 tot 2 maal per week) ziet mijn velleke er op slag 5 jaar jonger uit. Het effect blijft maar een dag, maar toch, ik ben grote fan! Hij ruikt lekker, voelt niet trekkerig aan en kan gemakkelijk afgewassen worden. Mijn mama ziet het effect als ik de dag erna ga werken. Nog nooit zo'n effectief masker gehad als dit! 

Estée Lauder Perfectly Clean stond vroeger ook al eens tussen mijn favorieten. Ik gebruik deze tweemaal per week voor een diepe reiniging. Je hebt erna wel het extra cleane "gestripte" gevoel op je gezicht, maar met een voedende dagcrème ben je good to go! Hij is bijna aan het eind van zijn Latijn, dus dringend een nieuwe aanschaffen. Deze wil ik echt niet missen in de badkamer!

Afsluiten doen we met make up.

Het Healthy Mix Serum van Bourjois heeft me helemaal ingepalmd. Deze licht dekkende foundation is perfect voor de warmere maanden. Hij ruikt heerlijk en blijft de hele dag op zijn plaats.

De Maxi Delight Bronzer van Bourjois is een LE product. De bronzer heeft een lichte shimmer en ruikt naar kokos. Perfect om die cheekbones in de kijker te zetten! 

De Look by Bipa Blush in Rose kocht ik op skivakantie. Heerlijk lente met deze op mijn snoet!

En OMG, de Diorshow Maximizer verdiend nog een tweede review op mijn blog. Ik gebruik 'm nu een dikke maand en wat zijn mijn wimpers veranderd. Ze zijn dikker, langer en hebben een mooiere krul. Ik spreek nu van "naakte wimpers" dus voor ik nog maar iets op mijn wimpers aanbreng. Dit serum doet echt wonderen. Ik breng hem elke dag aan voor mijn mascara. Ook de Urban Decay Curling Mascara - die zat in een Book Of Shadows - ga ik aanschaffen in full size. Life is too short to put on a bad mascara! Mijn wimpers zien er van 's morgens tot 's nachts perfect uit! Ik ga deze nog reviewen op de blog, maar wilde hem toch al tussen mijn favorieten zetten. Thumbs up all the way!!

Als ik zo terug kijk ben ik toch wel uiterst tevreden van deze producten, Dove heeft me helemaal in zijn macht, ik kan gewoon niet zonder. Dat is er wel aan te zien, niet? Maar ook Bourjois wist me met meerdere producten in te palmen deze maand!
Wat zijn jullie favorieten van mei?

Follow me on FacebookTwitterBloglovin and Pinterest! You'll make my day :)

2 opmerkingen

  1. Amai, allemaal erg mooie favorieten ! De treatment shot zou ik wel willen proberen, my hair could use that little extra. De Perfectly Clean is hier ook een grote favoriet ! Geeft inderdaad dat extra clean gevoel maar voelt toch niet droog aan.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. oh my, die barbie bubble bath moet ik hebben :D

    BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter!