Dior Crème de Rose

Dior ontwikkelde Crème de Rose - een cultproduct voor de lippen - in de vorm van een intens voedende, gladmakende SOS-crème, die de lippen voller maakt. Ik las er al lovende reviews over en mijn favoriete Youtubers zijn er ook gek van. Het potje kost niet niks, dus na maanden wikken en wegen schafte ik me het eindelijk aan.

 
Intens hydraterend effect: Crème de Rose bevat essentiële rozenolie - en dat ruik je ook - en galamboter, die de lippen de hele dag zacht houden. Een hele dag zou ik met een korrel zout nemen, eens je gegeten hebt, breng je de lippenbalsem best terug aan.
Gladmakend effect: een specifiek ingrediënt vult oneffenheden op en maakt de lijntjes glad. De lippen zijn daardoor mooi gevormd. En de balsem vormt dus een ideale basis voor het aanbrengen van lipstick. 
Vollere lippen: In de balsem zit een heuse cocktail van vitamines die een antioxiderend effect hebben en de celvernieuwing activeren. De lippen worden hersteld en zijn voller. Ook is de SPF10 een extra bonus!

Ik breng de balsem aan na het tandenpoetsen voor ik met mijn ochtendroutine begin. Zo zijn ze perfect voorbereid voor de lipstick die ik erover aanbreng. Ook voor het slapengaan is dit kleine, witte doosje niet weg te slaan.

Sinds de twee weken dat ik dit product nog maar gebruik, ben ik al fan. Eens zien of ie een plekje haalt bij mijn maandelijkse favorieten van juni :)

Wist je trouwens dat deze Crème de Rose het zusterproduct is van de legendarische Crème d'Abricot - nailcare product van Dior sinds 1960 - en in dezelfde classic white box verpakt is?

Voor een doosje Crème de Rose van Dior tel je zo'n € 23.50 neer bij de parfumerie.


Follow me on FacebookTwitterBloglovin and Pinterest! You'll make my day :)

2 opmerkingen

  1. Oef, niet min maar voor een beetje luxe kan het wel een keertje he ! De Creme d'abricot wil ik graag nog aan mn stash toevoegen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Waar kan jij CREME DE ROSE nog aankopen in België ?

    BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter!