First Impression: Beautyblender

Toen gisterenmorgen vroeg de deurbel ging, was ik nog maar half wakker. Het was mijn vrije dag en dan blijf ik graag eens wat langer in bed. Er werd geen tweede keer gebeld, dus draaide ik me nog eens en sliep nog een uurtje verder.

Eens ik de warmte van de zon op mijn gezicht voelde, was ik al lang vergeten dat de deurbel gegaan was. Zo begon ik aan mijn dag met een lekker ontbijt en daarna wat luieren in de zetel met Appletv.
De dag vloog voorbij en toen ik terugkwam van dineren bij de bomma, besefte ik plots dat ik de brievenbus nog niet geopend had. Well hello, you little brown box! Le Beautyblender est arrivé!

Ik twijfelde al lang over de aankoop van een Beautyblender. Ik hoorde zowel goeds als minder goeds in de talrijke reviews. Maar toen ik vorige week drie verschillende beautyguru's hem zag gebruiken, was ik plots echt overtuigd. Ik ben waarschijnlijk niet de enige maar 14,95 Euro betalen voor zo'n klein sponsje vraagt toch wat moeite. Ik zocht de beste webshop uit die snel kon leveren en zo kwam ik bij Boozyshop. Ik kocht er al meerdere malen leuke beautyspullen, dus twijfelde ik niet langer.

Ik wilde wachten tot deze morgen om hem te testen, want gisteren was het no make up day. Maar jah... mijn handen begonnen te jeuken. Om kwart voor tien gisterenavond haalde ik hem uit de verpakking en ging aan de slag.

Wat doet dit roze ding nu eigenlijk - ik kreeg verschillende vraagtekens van volgers op Twitter, Facebook en Instagram - dat zo anders is dan make up brushes?
 1. Hij kan alle liquide of cream producten flawless aanbrengen
 2. Hij is gemakkelijk in gebruik door zijn uitzonderlijke vorm
 3. Hij bereikt ook de moeilijke "curves" van het gezicht in een handomdraai
 4. Hij bevat geen latex, is non-allergisch en geurvrij
Klinkt veelbelovend! So up to the test...


Eerst maak je het sponsje helemaal nat onder de kraan, knijp er verschillende keren in terwijl het water erover stroomt, zo is ie helemaal vochtig ook binnenin. Je zal zien dat de Beautyblender vergroot tijdens dit proces. Eens hij tweemaal zijn grootte bekomt, knijp je alle overtollige water eruit tot ie "handdoekdroog" is. Nu kan je aan de slag!

Breng foundation aan op de BB - Beautyblender - en rol dit over je gelaat. De foundation wordt licht en streeploos op het gezicht aangebracht. Wil je meer dekking, doe er dan nog een tweede laagje over heen. Hierna kan je met het puntje van de BB je concealer uitblenden. Ook creamcontour en creamblush gaan zonder problemen met de BB.Mijn eerste indruk was dat het nogal vochtig aanvoelde op mijn gezicht, maar bij nader inzien had ik hem niet genoeg uitgewrongen. Eens ie wat minder vochtig was, ging het aanbrengen als een trein. Ik verschiet ervan hoe precies dit sponsje wel werkt. De contour zat op de juiste plaats, net als de blush. Ook ging ik voor creamhighlighter om alles uitvoerig te testen.

Ik ben echt verrast van dit kleine, roze ding. Hij doet het goed! Ik gebruikte alleen de Beautyblender voor alle producten op het gelaat, op mascara en oogpotlood na dan. Blijkbaar kan je hem ook gebruiken om poeder aan te brengen, maar dat doe ik dan een volgende keer. Ik ben echt tevreden van het eerste gebruik. Uitwassen gaat ook gemakkelijk. Je kan zo'n speciale cleanser kopen, maar ik waste hem gewoon uit met sunlight zeep en alle vlekken zijn weg.

Twijfel je ook al lang over een Beautyblender? Of wil je gemakkelijk met één tool je make up kunnen aanbrengen, dan kan ik je hem aanbevelen. Ik ben echt blij dat ik deze eindelijk in handbereik heb. Blijkbaar vervang je de Beautyblender best na 6 maanden gebruik.

Beautyblender - € 14,95 - Boozyshop

Follow me on FacebookTwitterBloglovin, Instagram and Pinterest! You'll make my day :)

5 opmerkingen

 1. Ik twijfel inderdaad nog een beetje over de beautyblender. Vooral omdat ik liever een kwast gebruik en niet goed weet of dit echt beter is...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. super! ik had er zelfs nog nooit over gehoord of gelezen! ziet er goed uit én tis roze ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. That's it, nu koop ik hem ook. :-D Ik vond het ook nogal veel geld voor zo'n sponsje, maar de reacties zijn over het algemeen superpositief. Thanks! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wil hem ook al superlang maar vind het wel veel geld om elke 6 maand opnieuw aan te schaffen. Mss ga ik binnenkort toch eens overstag ;-).

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh,tof zeg... je mag er voor mij ook een bestellen! Ik betaal die natuurlijk terug :)

  BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter!