Barcelona

Een kleine week geleden zette ik mijn verlof in en dat ten koste van de blog. De eerste verlof dagen waren zo volgepropt met leuke dingen dat ik mijn blog even aan de zijlijn liet staan. Het prachtige - hete - weer zit er ook wel voor iets tussen. Luieren aan het zwembad stond hoog op mijn prioriteitenlijstje!

Hoewel het vandaag alweer een heerlijke dag is, heb ik mezelf beloofd enkele postjes te schrijven. Ik vertrek immers binnenkort naar Barcelona samen met Le Boyfriend. Hij gaf me voor mijn verjaardag een weekje Barcelona cadeau en nu kan ik eindelijk genieten van dit supergeschenk!

Hier is 'm se, my dearest! Liefje, nogmaals een dikke merci voor de trip naar Barcelona!

Maar laat ons vooral niet afwijken nu, ik wil jullie hulp inschakelen. Hoewel ik een hevig Barcelonalover ben en al meerdere keren de stad binnenstebuiten heb bezocht, wil ik graag jullie advies even. Wat zouden jullie doen als je 7 dagen doorbracht in de stad? Adresjes van leuke terrasjes, hippe winkels en alle andere ideeën zijn super welkom! Je mag ze posten onder deze blog in de comments, of indien je dit liever via mail doet, stuur maar door naar contact@msaprilfish.com.

Alle tips zijn welkom, als het maar met Barcelona te maken heeft! Nu nog beginnen aan de valies en binnen enkele dagen zijn we parti!

Alvast een dikke merci voor jullie tips!
 Follow me on FacebookTwitterBloglovin, Instagram and Pinterest! You'll make my day :)


3 opmerkingen

 1. Zusje, ik heb je dat boekje van gruppo tragaluz gegeven... dat zijn top adresjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Meh, ik wil ook naar Barcelona, maar de BF is niet zo enthousiast. Hebt gij geluk zeg! :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuk cadeau zeg! :)

  Jullie zien er trouwens echt een prachtkoppel uit!

  Voor Barcelona-tips (ik hoop dat je online kan daar in Barcelona, moet wel kunnen in dit digitaal tijdperk), één adres: www.petitepassport.com

  Veel plezier!

  BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter!