It's My Blog - O - Versary!

Ja hoor, het is al zo ver, ik ben kop 2 jaar aan het bloggen. Man wat voelt dat fijn! Als ik terug kijk hoe ik er twee jaar geleden aan begon en hoe de blog geëvolueerd is, ben ik best fier op mezelf. Het fijnste van al, ik doe het nog steeds erg graag! Traditiegetrouw wil ik jullie erg bedanken. De lieve woorden on- en offline geven me de drijfveer zo verder te doen. Jullie zijn een bron van inspiratie en dat laten we niet zomaar voorbij gaan! 

Ja hoor, je voelt 'm al komen, er komt een giveaway om deze verjaardag extra in de verf te zetten. Ik zit nu nog te genieten van een weekje Barcelona, maar eens ik terug in België ben, zal er een leuke giveaway online komen. Ik zal al iets verklappen... De giveaway komt van Barcelona!

Deze week probeer ik hier en daar een blogpostje te schrijven, maar dat hangt vooral van onze drukke planning af. Hoe dan ook, het zal een Zuiders tintje hebben :)

Geniet van jullie verlof!

 

5 opmerkingen

 1. Happy Blog-o-versary ! En blijf zo voortdoen :-) !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een héle dikke proficiat met de verjaardag van je blog zusje!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een dikke proficiat! Veel plezier in Barcelona. Ik ben al benieuwd naar de giveaway! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. proficiat liefje! keep up the good work! geniet nog van barca en ik ben al benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Een hele dikke (late) proficiat!! Keep going!

  BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter!