Rimmel Apocalips

Ik wilde al langer de Apocalips van Rimmel aanschaffen maar die € 10,99 euro per stuk hield me een beetje tegen. Toen ik vorige week de Di binnenliep zag ik dat er een actie was op de producten van Rimmel. Ik twijfelde geen seconde en kocht de 2 felle kleurtjes meteen met 20 % korting. Yay! Dank je Di :)


Maat wat is dat nu die Apocalips? Het is noch een lipstick noch een gloss, je kan het een beetje vergelijken met een lipstain, maar dan ook weer niet... Ingewikkeld hé? :) Wat hij doet is goed! Hij blijft erg lang op de lippen en heeft een intense kleur. Je hebt er dan nog eens een gloss-effectje bij. Alles wat me blij maakt in een lipproduct. Ik krijg hier ook geen droge lippen van, bonus!


Nummer 1 aka Apocaliptic is een intens fuchsia met blauwtint waardoor je tanden gaan witter lijken, oh willen we dat niet allemaal :)


En nummer 2 aka Stellar is een warme koraalrode kleur die je een eigentijdse pin up look geeft. I love this one! Ik kreeg er meerdere malen leuke complimenten over en hij blijft echt de volle 5 uur mooi zitten! Ik zou hem nog eens aanbrengen na mijn lunch of diner maar verder, impeccable!

Ik weet niet of de actie nog loopt in Di, maar deze zijn zeker het aanschaffen waard, if you like a bold colour on your lips!

 Follow me on FacebookTwitterBloglovin, Instagram and Pinterest! You'll make my day :)

2 opmerkingen

Laat gerust een reactie achter!