Dressed Up

Dit weekend werd er goed gevierd! Aline en Chico - een bevriend koppel - gaven hun bday bash! Een specifiek thema was er niet, zolang je maar verkleed toekwam. Thoma en ik begonnen enkele weken geleden te brainstormen en kwamen op een leuk idee.

Ik ging als Manga-girl en Thoma als - moet ik het nog zeggen? - The Joker. Ik oefende mijn make up look afgelopen week al eens, zodat ik wist hoeveel tijd dit in beslag ging nemen. The Joker daarentegen was a first timer, maar ik ben best tevreden over het resultaat!


Gaan jullie ook helemaal overboord als het op verkleden aankomt? Ik doe wel graag eens zot zoals jullie kunnen zien :)

Follow me on FacebookTwitterBloglovin, Instagram and Pinterest! You'll make my day :)

3 opmerkingen

  1. Superleuk gedaan allebei :D Ik hou het meestal iets bescheidener :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Amai, heel goed geslaagd ! Altijd plezant he zo van die thema parties :d !

    BeantwoordenVerwijderen
  3. ik had Thoma écht niet herkend op je fb! schitterend zeg! en ik maar denken wie achter the joker zat! echt bère en jij ook!

    BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter!