First Impressions: Formula 10.0.6

Toen ik een tweetal maand geleden in de rekken van het Kruidvat het gamma Formula 10.0.6 zag staan, was ik algauw door hun verpakking verleid. Ik kocht het hele assortiment producten en begon de beruchte testfase.

Ik kende het merk niet en had er ook nog nooit van gehoord. Blijkbaar bestaat het merk al van 1933 maar is hun skincare lijn nu uitgebreid met een hele resem aan producten voor de jonge, onrustige huid.

Vandaag review ik al twee van die producten voor jullie - en laten we maar meteen met de deur in huis vallen - dit zijn mijn twee favorieten uit het hele gamma.

 

Best Face Forward
 1. Wat is het?
  Een dagelijkse reinigingsmousse met passievrucht en groene thee.
 2. Wat doet het?
  Het verwijdert de overtollige olie en onreinheden op je huid en zorgt voor een egale, gezonde teint. De groene thee en kamille werken kalmerend waar passievrucht je huid terug in balans brengt.
 3. Mijn gedacht?
  Deze heerlijk ruikende, erg schuimende reinigingsgel doet het goed! Ik gebruik hem elke dag onder de douche samen met een reinigingsborsteltje, hij verwijdert mijn make up perfect en laat een zachte, gezonde huid achter. Ik ben echt tevreden van deze cleanser.
 4. Prijs?
  Je vindt 'm voor € 7,99 (150ml) in het Kruidvat.

Pores Be Pure
 1. Wat is het?
  Een wekelijks, ophelderend masker met aardbei en duizendblad.
 2. Wat doet het?
  Dit masker gaat verstopte poriƫn te lijf. Aardbei en rozemarijn doen onzuiverheden verdwijnen waar duizendblad de huid opheldert voor een gezonde teint.
 3. Mijn gedacht?
  Ook dit product heeft een zalige geur maar BEWARE de eerste 2 minuten prikt het verschrikkelijk. Eerst dacht ik dat ik allergisch was, maar na grondig onderzoek van de tube, las ik dat dit normaal is bij het aanbrengen. Het irritante gevoel trekt gelukkig snel weg. Eens je het masker 15 minuten op een droge, propere huid hebt laten intrekken, verwijder je dit met warm water.  Je huid ziet er inderdaad opgehelderd uit en voelt zacht aan.
 4. Prijs?
  Je vindt deze voor € 7,99 (100ml) in het Kruidvat.

Beide producten zijn me goed bevallen en kunnen zeker en vast een rebuy zijn. Het zijn vooral de catchy namen die me over de streep trokken. I'm such a sucker for packaging...
Binnenkort volgt er nog een post met 3 andere producten uit hun gamma. Deze zijn me echter minder bevallen.

Hebben jullie deze al eens uitgetest?

1 opmerking

 1. Het masker klinkt wel heel goed ! Mijn aandacht was er ook al door getrokken met die leuke verpakkingen !

  BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter!