Deauty Kit for Men Only!

Ja heren, deze keer is er een blogpost speciaal voor jullie! Deauty - Discover Beauty - laat jullie niet aan de zijlijn staan maar stak een hele mannen-verzorgings-kit in elkaar met echte musthaves! Een ideaal pakket voor de vakantie!


In de superhandige toilettas zitten 8 producten waarvan 5 fullsize! Wat staat er nu voor jullie op het menu?

  1. Biotherm - Aquafitness Douchegel voor lichaam en haar: De douchegel geeft meteen een verkwikkend effect. Hij is rijk aan zeewater, mineralen en oligo-elementen.
  2. Redken - Cool Finish Conditioner: Ook mannen hebben recht op glanzend en gevoed haar, deze conditioner zorgt ook voor een zachte hoofdhuid.
  3. L'Oréal Professionnel Homme - Fibersculpte: Deze formule zorgt voor extra textuur. Je haar ligt perfect en oogt dikker.
  4. Klorane - Shampoo met Kinine: De versterkte shampoo is rijk aan vitamine B en geeft je haar veerkracht.
  5. Dove Men + Care - Shower Clean Comfort: Deze douchegel zorgt ervoor dat de huid niet droog aanvoelt na het douchen.  Hij ruikt erg fris, ideaal om de dag te beginnen!
  6. L'Oréal Paris - Men Expert No Shine: Een formule die de talg- en zweetproductie controleert en stopt je huid van glimmen. De gel is niet vet en onzichtbaar.
  7. Alepia - Pierre d'Alun Deodorant: Deze deo voorkomt op natuurlijke wijze overmatig zweten  en de daarbij horende ongemakken zoals vlekken in je kleren en onaangename geur. 
  8. Gilette Fusion Proglide Silvertouch: dit limited edition scheermesje bevat de dunste mesjes ooit gemaakt en zorgt ervoor dat de scheerervaring soepel en snel verloopt.

Ik liet alle producten uitvoerig testen door de boyfriend en die is erg overtuigd. Het hele pakket ter waarde van meer dan € 70 kan je bestellen op de website van Deauty voor maar € 27,95 !

De dames die dit lezen kunnen hun man misschien verrassen met deze boordevolle toilettas! En mannen, wij vrouwen vinden het zo fijn als jullie lekker ruiken, zacht haar hebben en verzorgd voorkomen. In huis halen die handel want je kan hem maar bestellen tot eind augustus.

5 opmerkingen

Laat gerust een reactie achter!