10 Things That Rocked My Week #2

Het is weer even geleden dat ik dit topic aan bod liet komen. Tijd voor een update dus!


Deze week kregen we een superleuke levering binnen! Magneetjes, sleutelhangers, potloden, tandenborstels, spaarpotten, noem maar op! Natuurlijk zag ik er meteen de fun weer in en maakte van een set magneetjes Nijntjes earstuds :)


Bij het Kruidvat kocht ik een nieuw masker van Freeman en zag er nogal smurfachtig uit, binnenkort review van dit product want het is echt A-M-A-Z-I-N-G!


Het is weer tijd voor armcandy! My cup of tea!


Moustachekes zijn niet meer weg te slaan in de fashion, nu ook voor het interieur als hip magneetbord van Wonderwall!


Ik moet nog glimlachen als ik deze foto zie, wat ben ik blij met deze ontdekking! De nieuwe Shine Edition van Bourjois heeft me helemaal in zijn macht!


Vorige week ging ik shoppen met de Bomma voor haar Moederdag, ze mag dan bijna 80 zijn voor een hippe Skull sjaal à la Zadig en Voltaire deinst ze niet terug. Bomma je ziet er beeldig uit!


Leukste koopje van de week bij Action, deze bubblebath & showergel van Barbie met een echt bubblegum geurtje. Ik blijf toch een klein meisje voor zo'n dingen.


Homemade cheeseburger met lekker vlees van Albert Heijn! 


Mijn grote keppe Maxime. Zoon van Greg en Angelique - twee goede vrienden ten huize Byttebier. Hij is bijna 7 maand en wat groeit ie snel. 

  
En tot slot mijnen bijou van het moment, my new blogroom!

Follow me on FacebookTwitterBloglovin and Pinterest! You'll make my day :)

3 opmerkingen

Laat gerust een reactie achter!