How To Dye Your Eyebrows

Je hebt me vaak al horen klagen over mijn wenkbrauwen. Ze zijn licht en veel heb ik er niet. Sinds een dikke maand neem ik Biotinepillen om mijn haar sneller te laten groeien. Dat heeft ook zijn effect op mijn wenkbrauwen. Ze zijn nog steeds licht van kleur, maar ze worden geleidelijk aan dikker en voller. Onlangs kocht ik wenkbrauwverf en na grondig onderzoek gisterenmiddag ging ik aan de slag. Wat heb je nodig:
  1. RefectoCil wenkbrauwverf (in de gewenste kleur)
  2. RefectoCil Oxidant (ontwikkelaar voor de verf)
  3. Een mengbowl
  4. Een eyelinerborstel of wenkbrauwbortseltje
Ik ben natuurlijk vergeten foto's te nemen van het goedje als het gemend was, maar bon... Doe 2 cm verf uit de tube in de mengbowl en giet daarbij 10 druppeltjes van het Oxidantgoedje. Meng het geheel tot je een dikke pasta hebt en breng die dan aan op je wenkbrauwen. Laat dit alles 5 tot 10 minuten intrekken en verwijder de overschot van de pasta met een watje. Natuurlijk was ik vergeten de remover te kopen en zat er heel wat verf op de huid rond mijn wenkbrauwen. Ik heb dit kunnen verwijderen met ontsmettingsalcohol, maar raad dit niet aan! Het prikt nogal :) Remover kopen - staat ondertussen op to do list! - is geen overbodige luxe!

Ik ben erg blij met het resultaat dat tussen de 6 à 8 weken blijft. Het proces neemt ook geen tijd in beslag, na een kwartiertje ben je klaar! Een aanrader voor wie ook sukkelt met lichtgekleurde wenkbrauwen. Nu kan ik 's morgens het wenkbrauwpotlood links laten liggen! 

Ik kocht de RefectoCil in Parfumerie Vancora te Roeselare, maar ik ben bijna zeker dat je die ook online kan vinden. 

Follow me on FacebookTwitterBloglovin and Pinterest! You'll make my day :)

3 opmerkingen

  1. Mooi resultaat ! Weet niet als ik dat zou durven eerlijk gezegd. Al heb ik er eigenlijk geen problemen mee om met mn haar te experimenteren :p.

    BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter!