Models Own Top Turquoise and Blueberry Muffin


Ergens in maart kreeg ik een mailtje van Prettypolish met hun nieuwe Models Own kleurtjes. Niet veel later surfte ik naar de site en mijn winkelwagentje bevatte vlug 6 lakjes. Vandaag is het de beurt aan groenblauwe kleuren.


Top Turquoise zag er op de site lichter uit van kleur, jammer... Maar eens ik de kleur op mijn nagels deed, vond ik hem wel mooi.
Blueberry Muffin is een prachtig pastelblauw uit de nieuwe scented collectie.Het leuke aan deze is dat - eens je nagels volledig droog zijn - ze ruiken naar blueberry muffins, heerlijk. De geur komt ook vrij als je over het deksel krast. Hij blijft maar even - een halve dag - maar ik vind het wel een leuk detail.


 Bij Top Turquoise heb je na 2 laagjes een dekkend effect. Blueberry Muffin heeft er wel drie nodig, maar met een goede topcoat ben je dan een kleine week good to go!

Ik ben een grote fan van de Models Own lakjes. Ze zijn hun € 6,95 waard! Ook de verzending van Prettypolish verdient een pluim. Ik bestelde ze op een zaterdagavond en dinsdag had ik ze al in mijn brievenbus! Super toch?

Follow me on FacebookTwitterBloglovin and Pinterest! You'll make my day :)

5 opmerkingen

 1. vind ze ook allebei heel mooi, de donkerste wel helemaaaaal top!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat een leuke lakjes! ik heb er nog nooit eentje geprobeerd maar ze lijken me wel fijn

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ooh scented, altijd leuk! Zo heb ik er ook een paar, van Revlon. Vind dat geweldig :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De turquoise is echt wel mooi! Zo'n scented lakje is leuk, hé, heb er zo eentje van Dior. :)

  BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter!