D&G L'Impératrice

Ik werd dit jaar erg verwend op mijn verjaardag - misschien ook omdat ik de Bof had op mijn bday - en mocht naar hartenlust shoppen in mijn favoriete parfumerie. Zo kocht ik enkele nieuwe geurtjes want ik wissel graag af van parfum. De redelijk recente D&G geurenlijn valt erg bij me in de smaak. Ik kocht zo vorig jaar La Lune N°18 en die is bijna klaar voor parfumheaven. In plaats van dezelfde aan te schaffen, gooide ik het over een ander boeg en ging ik voor L'Impératrice N°3. Niet alleen de naam kan me bekoren, ook de frisse, fruitige geur krijgt mijn volle aandacht.
Ik gebruik hem nu enkele weken en krijg steeds leuke opmerkingen dat ik hemels - ok, dat is misschien overdreven, laten we het houden bij lekker - ruik. Als ik dat regelmatig hoor, dan krijgt ie een ereplaats. Ik heb er ondertussen al twee - Flower by Kenzo en Alien by Thierry Mugler - die op het podium mogen staan. L'Impératrice mag hen vergezellen! Ik rate mijn parfums dus op basis van complimenten :)

Je eigen lichaamsgeur - of beter feromonen - zorgen ervoor hoe een parfum ontwikkelt. Blijkbaar is N°3 er eentje van die menig geurorganen erg kan bekoren. Er is zelfs een vriend van me die steeds naast me wil zitten als ik dit geurtje draag omdat het hem zo bevalt. Super toch. Ik geef zelf ook gemakkelijk een compliment aan iemand als hun parfum me aanstaat. 

Zal ik jullie anders een geheimpje vertellen... Toen ik 16 jaar was en op kostschool zat in Spermalie ben ik halsoverkop verliefd geworden omdat een jongen van mijn klas een zalige parfum had. Ik meen het, het was enkel de geur die mijn hart liet sneller slaan, want eens hij veranderde van parfum, was de liefde plots over. Gek hé? Ik heb het hem nooit verteld - over de verliefdheid - maar vroeg hem wel welk geurtje hij droeg. Het eerstkomende liefje dat ik toen had kreeg resoluut die parfum als verjaardagsgeschenk! :)

Top: rabarber, rode bes en kiwi
Hart: roze cyclamen en watermeloen
Base: musk, sandelhout en pompelmoes

Follow me on FacebookTwitterBloglovin and Pinterest! You'll make my day :)

4 opmerkingen

 1. Ik heb deze ook en ik vind het zo'n aparte, lekkere geur !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh wat schattig :D (dat van dat verliefd zijn)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha, ik herken dat volledig ! Een man die een goed parfum draagt, zalig ! Mijn lief draagt altijd Armani Code en ik kom er helemaal gek van als ik dat bij een ander ruik :p.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. hahaha ik ben ook een sucker voor mannen die lekker ruiken :D als m'n vriend een lekker geurtje aanheeft is de liefde plots 10 keer zo sterk als anders :D

  BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter!