Hakei Barcelona

Vorige week - ondertussen misschien al twee weken geleden - gingen mijn ouders voor een lang weekend naar Barcelona. Welverdiend van hen, sinds mijn vader Schepen is in Kortrijk hebben ze nauwelijks tijd voor elkaar. Het was dus even enkele dagen qualitytime for Mum & Dad. Mijn broer en ik hadden afgesproken hen zo weinig mogelijk te storen zodat ze echt eens konden genieten van de tijd met elkaar... Jaja, de liefde hé en dat na zo'n dikke 33 jaar - of is het ondertussen al langer?!

Als mijn ouders op citytrip gaan, brengen ze altijd een cadeautje mee. Dat is ondertussen traditie geworden. Je kent het wel, als je nog een kleine meid bent en de ouders gaan op congé, roepen ze je altijd nog voor hun vertrek "We brengen een cadeautje mee!" om de pijn van het vertrek wat te verzachten. Als kleine zit je dan de hele week te popelen tot ze terug zijn en die valies openmaken. Blije gezichtjes, ik kan het je verzekeren.

Dus ja, na al die jaren, doen Mum & Dad nog steeds hetzelfde. Niet dat de pijn nu nog moet worden verzacht als ze vertrekken, maar het is wel leuk! :)


Hakei - een beetje de nieuwe Zadig & Voltaire van Barcelona - werd geboren in 2013 in San Sebastian. Oorspronkelijk was dit een winkel die gespecialiseerd was in lederen accessoires. In enkele jaren tijd zijn er al meer dan 10 winkels all over Spain. Niet enkel handtassen en schoenen, maar ook kleding en juwelen zijn nu een vaste waarde in hun shops. De shops zijn echte conceptstores geworden en bieden een volledige Hakei look voor elke vrouw met pit. Blijkbaar is Hakei nu ook global gegaan en kun je de collecties vinden in de Galeries Lafayette.

Ik ben grote fan van Zadig & Voltaire dus la mama wist dat ze me zeker een plezier ging doen met Hakei. Ze kocht me deze stoere clutch in leer en een superleuke statement nacklace. Wat kent ze haar kleine meisje toch goed!


Deze zomer ga ik met the BF een weekje naar Barcelona, dringend tijd dus om wat te beginnen sparen. Hakei zal mijn hart zeker kunnen veroveren... Nu nog zorgen dat de portemonnee ook meekan! :)

Follow me on FacebookTwitterBloglovin and Pinterest! You'll make my day :)

3 opmerkingen

Laat gerust een reactie achter!