Veet Roll-On EasyWax

Na talrijke reclame te zien op tv over de nieuwe Veet Roll-on EasyWax kreeg ik bericht dat ik zo'n pakket mocht gaan afhalen aan mijn dichtstbijzijnde Kialapunt. Ik was enthousiast en wilde dit met veel plezier uitproberen.De Easy Wax belooft hetzelfde resultaat zoals in schoonheidssalons en dat van bij je thuis. Klinkt goed. Even de feiten op een rij.
 1. Veet is expert op gebied van ontharing in België en Nederland
 2. Al sinds 1922 zorgt Veet voor gladde benen in de Lage Landen
 3. Veet Roll-On Easy Wax is de eerste roll-on applicator met warme was voor thuisgebruik
 4. Je kan hem gebruiken voor benen, armen, oksels en bikinilijn
 5. De roller zorgt voor een homogeen, gemakkelijk en propere applicatie
 6. Zorgt voor professionele resultaten
 7. Hij houdt een constante temperatuur tijdens het ontharen
 8. Bezorgt je zijdezachte benen tot 3 weken lang
 Dat zijn veel beloftes op een rij. Up to the test!
Stap 1: De roller moet tussen de 20 à 40 minuten opwarmen - je moet er dus je tijd voor nemen. Na 20 minuten was de wax nog niet zoals hij moest zijn, dus wachtte ik de volle 40 minuten.

Stap 2: Rol in de richting van de haargroei - van knie naar enkel dus - in een beweging. De was is aangenaam van temperatuur, kleur en geur. Ik was enthousiast!

Stap 3: Plaats een strip en trek die in één beweging in tegengestelde richting - van enkel naar knie dus. Resultaat, amper 5 haartjes mee! Pijnloos - voor mij dan toch - dat wel, maar ik kon de haartjes die ik meehad op 1 hand tellen.

Stap 2 - tweede poging: Rol 2 lagen wax over elkaar en herhaal stap drie. Resultaat: idem! Na 25 minuten zwoegen kwam het er niet beter op. Misschien lag het aan been 1, op naar been 2 en met nieuwe moed beginnen. Het komt er op neer dat het niet aan mijn benen ligt, maar aan de Veet Roll-on EasyWax. 

Stap 4: verwijder de residu met de finish wipes. Die ruiken erg lekker en voelen nogal vettig aan. Geloof me, het residu blijft gewoon op je been hangen. Buiten het aangename geurtje is er niks aan.

Stap 5: het apparaat schoonmaken. In de bijsluiter staat duidelijk op dat je niet met water of finish wipes de roller mag schoonmaken. Je krijgt hem schoon met de strips. So I did... Zie je de foto?! Nu is hij zogezegd schoongemaakt. Wat een smerig boeltje is me dat.

Nu mijn mening over deze ontharingsmethode - al denk ik dat jullie het kunnen raden... Veet heeft me echt niet kunnen overtuigen van deze Roll-On Easy Wax. 

 1. Ik had amper haartjes mee 
 2. Het proces duurt erg lang - alleen het opwarmen duurt al 40 minuten
 3. Er bleef erg veel residu op de benen na gebruik van de strips, het is nogal een plakkerig gedoe
 4. Zorgt naar mijn mening NIET voor professionele resultaten
 5. Na 3 dagen kwamen de haartjes al terug
 6. De applicator ziet er na het eerste gebruik al smerig uit en krijg je niet schoon
 7. Een pluspunt, het was pijnloos - wat normaal is als je amper haartjes meehebt denk ik
 8. Nog een pluspunt, ligt gemakkelijk in de hand
Ik kan dit product echt niet aanraden - mijn excuses Veet - en begrijp de reclame niet dat 8 op de 10 vrouwen in België dit een goede ontharingsmethode vindt. Ik testte deze Roll-On drie maal en nog steeds geen goede resultaten.Voor mij krijgt hij maar 2/10. En die twee punten zijn vooral omdat ie roze is :)

Ik schakel terug naar mijn Braun Silk-épil 7 waarvan ik meer dan overtuigd ben!

Veet Roll-On EasyWax kan je vinden voor €18,99 in onder andere het Kruidvat.
Follow me on FacebookTwitterBloglovin and Pinterest! You'll make my day :)

4 opmerkingen

 1. Brr, geen aanrader dus ! Ben eigenlijk sowieso geen fan van de Veet producten, stinkt echt al-tijd!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hehe, mijn vrouwken is dit aan het testen voor een onderzoeksbureau en ze kwam tot dezelfde conclusie.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik denk dat epileren inderdaad een veiligere optie is :)

  BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter!