Bourjois Healthy Mix Serum

Ik heb me lang kunnen verzetten tegen de hype van Bourjois Healthy Mix Serum, ik heb echt foundations genoeg... Maar toen plots, vrijdagavond in de Di, kon ik me niet weerhouden. Ik had nog twee geschenkencheques dus ik zou het niet voelen aan mijn portemonnee. De keuze was vlug gemaakt. Super aan de Bourjois stand in Di is ook dat je alles kan testen. Ik denk - als ik me niet vergis - dat je in het Kruidvat niet alles kan testen.Zo ging ik aan de slag met de verschillende tinten. Nu ik al een beetje een kleurtje heb in mijn gezicht van de zon - die ondertussen weeral ver te zoeken is - mag ie een tint donkerder zijn dan mijn gewone foundation. Ik ging voor N°53 Beige Clair.

De foundation is een gel verrijkt met vitaminen uit litchi, gojibessen en granaatappelen. Hij belooft een stralende teint tot 16 uur lang. Die 16 uur zou ik met een korrel zout nemen maar hij geeft je inderdaad een glowy effect en je ziet er inderdaad uitgeruster uit. Het is een pompsysteem en met één pompje heb je genoeg voor het ganse gelaat. Ik kan dus een hele tijd doen met dit flesje!


Ik begrijp nu echt waarom de hype ontstaan is, deze foundation is echt holy grail material! Ik hoorde onlangs dat zowel de make up van Bourjois als die van Chanel in dezelfde laboratoria worden gecreëerd. Jullie weten al lang dat Prolumière van Chanel mijn favoriete highend foundation is, wel ik zie dit serum als haar highstreet zusje!

Ben je opzoek naar een dewy foundation die semi-dekkend is, en heb je een gemengde of normale huid, dan komt deze zeker in aanmerking! Er was trouwens een actie en ik kreeg een korting van € 3,00 op het serum dat normaal 14,99 kost. Mooi meegenomen :)

Follow me on FacebookTwitterBloglovin and Pinterest! You'll make my day :)

3 opmerkingen

  1. Misschien moet ik hem toch eindelijk maar eens proberen. Ziet er goed uit !

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb deze ook en vind hem totaaaal niet fijn, iets wat ik niet vaak voorheb met een foundation. Hij glijdt precies gewoon van mijn huid af. Gel foundation is maw mijn ding niet :-).

    BeantwoordenVerwijderen
  3. wauw hij staat je super! looking fabulous, lady! ik heb de gewone healthy mix en die is ook erg goed

    BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter!