Bourjois Shine Edition Lipstick Heaven


Bij mijn laatste bezoek aan de Di was mijn aandacht bijna volledig gericht op de Bourjois stand. Jaren heb ik deze stand verwaarloosd. Ik had niet zo'n feel met Bourjois en vond ze nogal oubollig. De reden is niet ver te zoeken. Toen ik mijn eerste make up goodies kocht - meer dan 10 jaar geleden - waren die onder andere van Bourjois. Er was toen nog niet zoveel keuze zoals nu in de drugstore. De afgelopen jaren ontdekte ik Essence, Catrice, Gosh, ... en Bourjois werd schoon aan de kant geschoven. Shame on me, echt! Ik herontdekte het merk en ging naar huis met massa leuke goodies.

Hun nieuwe collecties zijn echt wel in een leuker en speelser jasje gestoken. Daardoor kreeg het gamma ook meteen mijn full attention! Ik ging aan de haal met 3 lipsticks van de Shine Edition.

De lipsticks hebben een crèmeachtige textuur en voelen erg voedend aan. Mijn eerste keuze was nummer 27. Het is mijn eigen lipkleur, maar beter en met een prachtige glans. Daarna koos ik voor coral beter gekend als nummer 20. En de lente zou de lente niet zijn als er geen fris pastelroze kleurtje op mijn lippen kan stralen aka Nummer 26. 


 Ik kan niet genoeg benadrukken wat deze lipsticks in me losbrengen. Ik doe letterlijk een vreugdedansje als ik er eentje aanbreng. Ze blijven redelijk lang zitten voor een glossy lipstick en maken je lippen erg zacht. Ook de verpakking is mijn dada.

Er is nu tijdelijk (van 01/05 tot 28/05) een leuke actie bij Di - waar je 30% korting krijgt als je een nagellak (€8,49) en lipstick (€12,99) aanschaft. De moeite dus! Ik nam alvast gebruik van deze actie, de nagellak toon ik in een volgende post.

Follow me on FacebookTwitterBloglovin and Pinterest! You'll make my day :)

5 opmerkingen

 1. Mmmm, die ga ik eens proberen! I love kleurtje 26 (linkse foto?), met de naturelle gloss!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik zag deze ook en vond de verpakkingen heel leuk! Ik ben helaas niet zo voor dit soort lipsticks, want anders nam ik er zeker ook enkele mee :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zo'n mooie verpakking ! Bourjois is stepping up its game !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. nummertje 26 is het echt helemaal! wat een leuke kleur

  BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter!