New Blogroom & New Terrace

Het was even stil op de blog... Het mooie weer zit er voor iets tussen! Nu het eindelijk enkele dagen na elkaar heerlijk warm was, heb ik er ten volle van genoten. Charline, mijn roommate, heeft beslist te gaan samenwonen met haar vriend dus heb ik het kot voor mij alleen vanaf nu.

Haar kamer heb ik omgevormd tot mijn nieuwe blogroom. Ik blogde vroeger in de strijkkamer en had er wel een leuk kamertje van gemaakt, maar het bleef uiteindelijk wel het washok! :) Nu heb ik echt mijn eigen blogroom. Heb ik jullie al nieuwsgierig gemaakt? Hier wat foto's.


Vorige week heb ik ook mijn terras eens onder handen genomen. De terrastegels zijn helemaal mijn ding niet, maar veel kan en zal ik er niet aan veranderen. Het blijft een huurappartement. Hoewel ik twee weken geleden aan de slag ging met de hogedrukreiniger - ja ik, je hoort het goed - en de tegels er al iets beter uitzien. Ik wil het gewoon wat groener en gezelliger.

Zo vond ik - door de tip van Léo - in de Kringloopwinkel echte Retro Rivièra tuinmeubelen voor amper € 100 ! Wat een koopje. De meeste stuks zijn in goede staat, misschien volgend jaar eens een nieuw likje verf, maar ik ben er echt blij mee.Hopelijk zien we morgen weer de zon, dan ga ik lekker luieren in de hangmat! Is jullie terras al lenteklaar?


Follow me on FacebookTwitterBloglovin and Pinterest! You'll make my day :)

11 opmerkingen

 1. Super mooie kamer Sofie! :D

  Ellen x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel gezellig, ik wil ook een blogkamer!! ;)
  Koopje ook je gezellig tuinsetje, enjoy!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oooh mooi gedaan ! Zowel de blogroom als het terras, ziet er heel leuk uit !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk gedaan ! Dat ben ik na de zomer ook van plan met mijn logeerkamer :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Super mooie kamer en terras, Sofie!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik kom wel in uw blogroom wonen :D

  BeantwoordenVerwijderen
 7. zalig zeg! ik zou je roomie wel willen zijn hoor :) ik moet gauw komen voor een bubbeltje op dat terras! :) Ik breng een flesje mee. Ben er niet meer geraakt voor de etagère, maar ik wil hem wel nog steeds hoor :) let's date!

  BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter!