Nail Polish Corrector PencilDe frustraties wanneer we onze nagels lakken zijn bij elke vrouw dezelfde denk ik. Of we hebben nog te weinig tijd om de boel in orde te brengen - haperingen als gevolg - of we kunnen ons rechter/linkerhand niet zo goed lakken als het andere... Tjah, voor sommige problemen heb je dan een oplossing. Zo is deze Nail polish corrector pencil van Essence het prefecte - en goedkope - tool om het slordige schilderwerk te corrigeren!


Ik lakte mijn nagels vorige week met te weinig licht - voor de tv, je kent het wel - en eens ik in betere belichting stond, zag ik mijn minder fijne werk. Nee, we gaan niet wachten tot de lak vanzelf begint te slijten na enkele dagen, we lossen het gewoon meteen op met de Corrector. Enkele swipes over het rampgebied en je hebt de perfect gelakte nagel!


Ook handig, achteraan de corrector zitten nog 3 spare punten. Als de huidige er wat te smerig begint uit te zien, kan je handig switchen. Applaus voor Essence en hun goedkope beauty goodies! Little downside, de tip wordt wel vlug smerig.


Verkrijgbaar in het Kruidvat voor € 2,49

Follow me on FacebookTwitterBloglovin and Pinterest! You'll make my day :)

6 opmerkingen

 1. Zo handig ! Ik lak mijn nagels altijd voor de tv, wat er voor zorgt dat ze er niet altijd even netjes uit zien :-D !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Redhotjillypeppers3 mei 2013 om 23:28

  Ik gebruik een oud eyelinerpenseeltje met dissolvant en dat werkt ook prima !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb deze ook en doop de vuile punt in dissolvant en dan kan je hem nog even verder gebruiken voor je de punten verwisselt !

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb pretty much dezelfde maar van een ander merk en vind het wel handig maar nu ook niet echt onmisbaar. En inderdaad, die tip wordt heel snel vuil jammer genoeg

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat handig! OPI heeft dacht ik ook zoiets.
  Zelf gebruik ik meestal een wattenstaafje dat ik dan in dissolvant doop, maar erg fijn werkt dat ook niet.

  BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter!