Bourjois Green Fizz

Ik sprak er al van in één van mijn voorgaande posts, mijn herontdekte liefde voor Bourjois. Tijdelijk is er een actie in Di - tot 28/5 - waar je maar liefst 30% korting krijgt op één nagellak en één lipstick naar keuze. De nieuwe pastelkleuren trokken me aan en hoewel ik al een mintgroene kleur heb, was deze toch dat tikkeltje anders :)

De 1 seconde nagellak van Bourjois staat voor 1 laag, 1 beweging in 1 seconde. Hij is dus niet droog in 1 seconde hé :) Wat die 1 laag betreft, daar ga ik toch niet mee akkoord, niet met zo'n licht kleurtje! 

Het is wel zo dat het borsteltje breed genoeg is om met 1 beweging je volledige nagel te bedekken. Wel wat opletten bij je pink, want daar is hij - bij mij toch - net iets te breed voor.  Ook is deze nagellak gerenomeerd voor zijn gelachtige look. Er zit redelijk wat silicone is, wat zorgt voor een extra glossy en redelijk dikke textuur. Je hebt dus echt wel salonnagels - als het lakken meezit!


Hoewel het dus een breed borsteltje is, vind ik het erg gemakkelijk werken. Al mijn nagellakjes mogen zo'n easy borsteltje hebben - ik kan trouwens nog altijd niet geloven dat Chanel nog steeds die flutborstels hanteert... - maar dit gewoon even terzijde :)

Na twee laagjes en een topcoat mag je wel spreken van sophisticated nails. Ik ben echt verrast. Essie, jij blijft mijn number one so far, maar Bourjois zit je op de hielen... Ik ga zeker nog eens de andere kleurtjes gaan bekijken, want ik ben hier wel even van mijn sokken geblazen. 

Vandaag de tweede dag van dit kleurtje en geen spoor van tipwear, chipwear of hoe je het ook wil noemen. Nuja, ik moet zeggen dat ik dit zelden heb, zelfs met slechte kwaliteitsnagellak. Ik heb echt wel goede nagels op dat vlak. 

Als je vaak last hebt van chipwear, kan dat duiden op gedehydrateerde nagels. Je neemt dan best eens per week een oliebad voor je nagels. Je hoeft geen speciale olie in huis te halen, olijfolie of zonnebloemolie werkt even goed. Je neemt gewoon een schaaltje en vult dit met 2/3 water en 1/3 olie en laat je nagels er zeker 10 minuten in weken. Doe dit enkele weken na elkaar en je zal een verschil zien bij het dragen van nagellak.

De nagellak kan je krijgen bij Di voor € 8,49 - en nu dus tijdelijk met korting!

Follow me on FacebookTwitterBloglovin and Pinterest! You'll make my day :)

4 opmerkingen

 1. nice colour, vind het wel iets voor jou!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooi kleurtje, heel apart. Ik draag ook een Bourjois 1 seconde lakje vandaag. Iets met poppy in de naam, oranjerood :-) Ik vind het borsteltje van deze nagellak ZO goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi zomerkleurtje ! Nuttige tip van de olijfolie, moet ik eens proberen want ik heb wel vaak last van chippende nagellak.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat een leuk kleurtje, net lente op je nagels!

  BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter!