Olaz Total Effects

Net voor mijn verlof kreeg ik een tester van Olaz Total Effects 2-in-1dagcrème & serum duo. Hun tagline: één simpele stap om zeven tekenen van huidveroudering tegen te gaan, klonk als muziek in mijn oren. Ik nam hem mee naar Barcelona want de dagcrème bevat een SPF van 20.


Het is een krachtige beautycreatie waarin de dagcrème wordt gecombineerd met een intensief werkend serum. De crème voelt rijk aan en trekt snel in mijn huid. In de zomer heb ik last van droge zones en met deze tube verdwijnen deze als sneeuw voor de zon. Mijn huid voelt zacht en gevoed aan én ik krijg er geen acné van! Dikke bonus voor Olaz!


Maar welke zeven effecten zijn dat nu juist?
  1. Een zichtbare vermindering van rimpels en fijne lijntjes. Dit heb ik nog niet waargenomen in de drie weken dat ik deze gebruik, maar ik voel wel dat mijn huid strakker aanvoelt zonder het onaangename trekkerige gevoel.
  2. Een verbetering van de vochtbalans. Dit effect is erg duidelijk. Als ik 'm 's avonds aanbracht voel ik het 's morgens nog werken. Mijn huid ziet er frisser uit.
  3. De antioxidanten en pigmentbestrijdende ingrediënten zorgen voor minder oneffenheden in het gezicht. Veel last heb ik niet van pigmentatie in mijn gezicht, maar als de dagcrème dit bestrijdt, tant mieux!
  4. Hij verfijnt de poriën zichtbaar. Klopt, ik nam mijn T-zone eens onder de loep en was aangenaam verrast.
  5. Het verbetert de huidstructuur, zoals ik al schreef bij punt één, mijn huid voelt strakker aan.
  6. Hij past de kleurbalans van je gezicht aan. Ik heb niet zoveel last van roodheid dus hier kan ik niet echt een mening over geven.
  7. Hij bevat een hoge SPF wat veroudering tegen gaat. 

Het flesje heeft een handig pompsysteem waardoor je net de juiste hoeveelheid krijgt en dat nog eens hygiënisch is ook. Hij smeert makkelijk open en aanbrengen van foundation gaat als een trein. Je kan hem vinden in Kruidvat voor €19,99. Een schappelijke prijs voor een duoproduct. Ideaal voor de drukbezette vrouw die 's morgens geen uren te verliezen heeft in de badkamer!


1 opmerking

  1. Das niet de eerste positieve review die ik hier over lees, ik ben benieuwd geworden !

    BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter!