Friday Flop: MUA Undress Your Skin in Golden

Ik was dolenthousiast toen ik op een blog las dat MUA - Make Up Academy - verkrijgbaar zou zijn in het Kruidvat. Ik ken MUA vanuit Boots in Londen en wist ze ook online al te spotten. MUA staat bekend voor budget make up en hun collecties zijn altijd hip en trendy.Ik poste een Instagram toen ik een kijkje ging nemen in het Kruidvat en een hoop onder jullie vroegen me wat ik kon aanraden. Wel vandaag kan ik jullie al een product afraden... Jammer, maar het is zo.


Ik kocht deze Undress Your Skin Illuminating Foundation in Golden. Er waren jammer genoeg geen testers aanwezig, anders had ik deze niet aangeschaft. Toen ik thuis kwam ging ik meteen aan de slag met deze tube. Ik zag het al met één oogopslag, dit zou erg moeilijk zijn om deze te laten werken...


Eerst is ie veel te roze naar mijn goesting... Ik dacht toch dat er GOLDEN op de tube stond?! Dan begin je hem uit te smeren en denk je, ah misschien toch... Maar eens de boel uitgesmeerd is heb je iets van, OH MY GOD I LOOK LIKE AN ORANGE! 

Ik weet niet hoe dit product werkt, maar hij oxideert meteen als je hem open smeert, yak! Ik probeerde de foundation te mengen met dagcrème maar ook dat ging helemaal fout. Hij vliegt na deze blogpost onmiddellijk in mijn MISSES pile.

Blijf hier zeker van weg, met zo'n Jersey Shore look wil je zeker niet de straat op. MUA heeft wel goede producten, deze is gewoon een laagvlieger. Ik review binnenkort wel pareltjes in hun collectie, maar nu de zomer voor de deur staat, wil ik jullie vooral waarschuwen van deze WAY TOO ORANGE foundation. Gelukkig heeft deze mijn geen arm en been gekost!

Wil je meer Msaprilfish, volg me dan zeker op FacebookTwitterBloglovinInstagramPinterest én nu ook YouTube! 


1 opmerking

  1. Hello, I enjoy reading all of your article post. I like to write
    a little comment to support you.

    BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter!