Monday Musthave: KIKO - Life In Rio Essential Bronzer

Toen ik op de luchthaven van Milaan wat tijd moest doden omdat mijn vlucht vertraging had, kamde ik de hele Kiko uit. God wat hou ik van Kiko make up. Ik ontdekte mijn liefde voor het merk vorig jaar in Barcelona. 

Kiko heeft net zoals zoveel andere makeup broertjes en zusjes elke zomer een Limited Edition Summer Collection. Het thema - en het verbaast me niks - is Life in Rio. Zou dat iets met de Wereldbeker te maken hebben? Origineel...

Hoe dan ook, de producten zijn fantastisch. Ik ging aan de haal met de helft van de producten. De make up artiste van Kiko had me in de mot, ik denk dat ze dacht dat ik iets ging mispeuteren. Maar toen ik met mijn volle mandje aan de kassa stond, kon haar glimlach niet kalmeren. Ze werkt vast op commissie... :) 

- even een korte onderbreking om mijn nagels een tweede laag KIKO n°7 in mint te geven -

Bon, waar waren we, ah juist, de Life in Rio collectie... Vandaag laat ik jullie met een pareltje kennis maken. Het is lang geleden dat ik zo gelukkig kwam van een bronzer. Ik heb zo wel wat favorietjes tussen mijn bronzers, maar het nieuwe was er wat vanaf. Meet Giant Mr. Life in Rio Essential Bronzer. De verpakking is helemaal Brasil, nu nog wat pluimen, zomerse muziek en ik waan me helemaal in de carnavalstad. Bon, de bronzer dus - ik droom de hele tijd weg van warme temperaturen en cocktails als ik deze bronzer zie -  is humongous en ruikt speciaal. Niet slecht, maar ik kan er geen geur op plakken. Het stoort absoluut niet als je 'm aanbrengt.


De bronzer bestaat uit een combinatie van een highlight en bronzer en als je de twee samen aanbrengt, krijg je een prachtige gloed. Het is op dit moment mijn favoriete product om aan te brengen 's morgens, ik verlang er echt naar - wierd, I know...Ik vind het resultaat van deze bronzer helemaal top. Mijn huid ziet er niet alleen stralend uit, het is ook redelijk naturel. De bronzer claimt dan ook je poriën te verkleinen en ik moet zeggen, dikke duim  omhoog. 

Ik kan hem alleen maar aanprijzen en je moet er niet voor naar Rio tchiezen - zoals we hier in West-Vlaanderen zeggen - je koopt hem gewoon online! Ook op zoek naar zo'n ik-kom-net-uit-Rio-en-ik straal-van-de-zon-bronzer? Klik dan hier.

- mijn nagels zijn ondertussen droog en krijgen een Essie Good To Go topcoat -

Een echte musthave voor een kleine prijs als je het mij vraagt! Ik hoop dat jullie ook van jullie sokken geblazen zijn eens je dit in je make up stash hebt zitten! Have fun playing with it.

Heb je vragen omtrent dit product, aarzel dan niet van me een comment of een mailtje te sturen op contact@msaprilfish.com.

Wil je meer Msaprilfish, volg me dan zeker op FacebookTwitterBloglovinInstagramPinterest én nu ook YouTube!  
1 opmerking

  1. Turns Clash Of Clans provides many new items that makes this not the same as other
    simulation video games.

    Feel free to visit my page: hack gemmes gratuit clash of clans

    BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter!