Tip Tuesday: How to pack your beauty stuff to go on holiday! - YouTube


Met de zomer in aantocht gaan de meesten onder jullie waarschijnlijk wel op reis of een weekendje weg. Waar je ook heen gaat, we moeten allemaal ons valies pakken en wat ik zelf het meest vervelende vind aan inpakken is mijn toiletgerief. Als beuatylover heb ik graag alles mee, maar dat gaat jammer genoeg niet.

Dit jaar ging ik al regelmatig naar het buitenland en kwam ik op een geniaal plan. Vandaag deel ik deze tip met jullie en hoop dat je er wat mee bent.

In plaats van altijd je toiletzak te maken op de laatste knip en dan toch iets vergeten, kan je die op voorhand maken met mini's. Ok, dit is niet zozeer de tip - moest je aan mijn genialiteit twijfelen :) - de tip is namelijk het volgende. Als we nu steeds onze reistoilettas altijd hebben klaarstaan?

Stel je bent erg gehaast en slaapt een avond niet thuis, dan haal je die toilettas - met alles wat je nodig hebt erin - uit de kast, steekt die in je valies en hup, ready to go!

Ik doe dit nu sinds enkele maanden en ben een stuk minder gestressed als ik moet inpakken. Wat ik wel steeds doe, als ik thuiskom van een trip, ga ik de toilettas na en kijk ik of er iets moet aangevuld worden. Het is trouwens de ideale manier om al je staaltjes uit de parfumerie uit te gebruiken.

Ik maakte er een Stop-Motion filmpje van! Veel kijkplezier en hopelijk steek je er iets van op!Heb je vragen omtrent travel beauty stuff, aarzel dan niet om me een mailtje te sturen of iets na te laten in de comments.


Wil je meer Msaprilfish, volg me dan zeker op FacebookTwitterBloglovinInstagramPinterest én nu ook YouTube! 

1 opmerking

Laat gerust een reactie achter!