Tip Tuesday: How To Get Rid Of Split Ends

Nieuw topic op dinsdag! Elke twee weken deel ik een make up of beauty trick met jullie om het leven wat gemakkelijker en aangenamer te maken in de beautywereld!

Ook last van gespleten punten - amai ik klink gelijk een reclame spot op TV :) - vandaag deel ik met jullie een tip die bij mij al veel geholpen heeft met het verminderen van gespleten haarpunten en breakage.

Ik ben schuldig aan het verwaarlozen van mijn haar... I know, I SHOULD know better being a beautyblogger and all... Maar ja, wie krullen heeft, doet ze liever weg en wie bruin haar heeft, kleurt het liever blond... Moesten we nu eens blij zijn met wat we hebben hé...


Na het ontelbaar keren bleachen van mijn donkerbruin, krullend haar en er dan bijna elke morgen op te zitten met de stijltang, is mijn haar niet meer zo gezond als het was in mijn tienerjaren. Ever Straight Brazilian Keratin Therapy - Brasil, lalalalalalaaaa... Het WK is niet weg te slaan van deze blog blijkbaar :) - helpt je krullend haar recht te houden en voedt je punten tegen het breken.

Dit was mijn eerste Organix product en ik ben even van mijn sokken geblazen. Ondertussen heb ik bijna het hele gamma in huis gehaald. Deze olie ruikt hemels maar is wel een vettig boeltje. Nu, mij deert dat niet, als ik weet dat het helpt. En dat doet het ook.


Ik doe mijn haar in een losse staart voor het slapen gaan, neem dan een pompje olie in mijn hand, verdeel dat over beide handen en smeer mijn volledige staart ermee in. Ik concentreer me vooral op de punten, maar doordat mijn haar in laagjes is, doe ik de hele lengte van mijn haar.

Je zal zien dat je staart bijna stijf staat van de vettigheid, maar dat is goed! De olie ruikt zo lekker dat je die vettigheid snel vergeet. Doe wel een hoodie aan die een beetje mag vuil worden. Met het wassen is de olie uit je kleren, maar of je nu echt dat zijden nachtkleedje wil besmeuren met olie, that is up to you :)


Je gelooft het misschien niet, maar tegen de volgende ochtend is die vettigheid volledig weg en voelt je haar zijdezacht. Je hebt wel één klein nadeel, iets meer vuile was :) Ik ververs elke dag mijn hoofdkussenovertrek om niet in de restanten te slapen.

Ben je ook schuldig aan het beschadigen van je haar door hitte of kleuringen, dan kan ik je deze olie zeker aanraden. Ik ben onlangs aan de slag gegaan met de shampoo en conditioner van hetzelfde gamma, maar die moet ik nog ten gronde testen voor ik hier een review kan over schrijven. Deze is alvast een niet te missen treatment voor in de dagelijkse routine.

Er is trouwens een actie in Di waar je nu één Euro korting krijgt per product van Organix. De olie kost € 9,99 en bevat 100 ml.

Heb je nog vragen omtrent dit serum, aarzel dan niet me een mailtje te sturen op contact@msaprilfish.com of een comment te laten onder deze blogpost!

Wil je meer Msaprilfish, volg me dan zeker op FacebookTwitterBloglovinInstagramPinterest én nu ook YouTube! 


Geen opmerkingen

Laat gerust een reactie achter!