Wednesday Wonder: Summer Collection by Yves Rocher

Heb je ook nood aan een leuke maar gemakkelijke zomer make up look? Yves Rocher heeft het allemaal in huis. Hun zomercollectie bevat een aantal producten die multi-use zijn. Zo maakte ik er een leuk filmpje van (mijn eerste Engelse voice-over, aaaahhhh!) Klik op play en geniet van de make up tutorial!



Meer uitleg over de producten vind je onderaan deze post.




  • Eau de toilette spray - Collection été: Bergamot, citroen en mandarijn geven alle charme van een zwoele zomervakantie aan de Mediteraanse kust weer. Het ideale parfum om aan de zomer te beginnen. 
  • Compactpoeder in drie aardekleur tinten: deze bronzer is een 3-in-1 product. Je kan hem gebruiken als bronzer, oogschaduw en highlighter. 
  • Blush Soleil cuivré: de gold/peachy blush met veel shimmer kan ook gebruikt worden als oogschaduw. Hij is zijdezacht maar heeft wel wat fall-out.


  • Glitter Mascara in goud: de topcoat voor je wimpers als je eens dat extra beetje fun wil. Hij kan ook zonder basecoat worden gedragen, maar op mijn bonde wimpers is ie dan niet zichtbaar.
  • Longlasting Eye pencil in Rose Taupe en Blue Méditerranée: ideaal als basis onder een oogschaduw maar ook geschikt om op de waterlijn te gebruiken. Ze blenden goed uit, maar setten vlug, snel zijn is de boodschap. Het voordeel hier is wel dat ze niet meer bewegen gedurende een warme dag!
  • Sheer Botanical Lipstick in Rose Cocktail en Rose Vif: heerlijk ruikende lipsticks die de lippen voeden en een fel kleurtje geven zonder overdreven te zijn, aanrader!

  • 2 in1 sponge applicator: een equivalent van de wellknown Beautyblender. Hij doet het goed en ligt gemakkelijk in de hand door zijn vorm.
  • Radiant Youth Corrector Pen: of ie nu echt de jeugdigheid naar boven brengt, dat laat ik in het midden, maar hij dekt donkere cirkels goed. Ik gebruik hem zonder foundation op een zomerse dag om enkele imperfecties weg te werken.
  • Youthfull Glow Powder in 200 Teint Clair: ik ben normaal helemaal geen fan van poeder. Mijn huid heeft er ook geen nodig, maar deze wist me echt van mijn sokken te blazen. Hij heeft een fantastische dekking en is zo fijn gemalen dat ie niet poederachtig overkomt. Love this!

  • Sculpting Glow Enhancer: Dit kleine flesje bevat een luminizing base die je huid laat stralen. Ik gebruik hem over het hele gelaat en werk erna af met bronzer. Hij geeft je velleke een zachte bruine tint en ruikt naar Monoï, kan het nog beter? :)
  • Mascara Ultra Volume: Dikke duim omhoog, hij spreidt mijn wimpers en geeft ze volume. De krul blijft ook de hele dag houden. De wand is wat groot, maar dat stoort me niet.
Heb je vragen omtrent één (of meerdere) van de producten, aarzel dan niet van me een comment of een mailtje te sturen op contact@msaprilfish.com.

Wil je meer Msaprilfish, volg me dan zeker op FacebookTwitterBloglovinInstagramPinterest én nu ook YouTube!  

Geen opmerkingen

Laat gerust een reactie achter!