Wednesday Wonder: Jewellery Super Sale in Kortrijk

Hi my loves!

Vandaag even een snel blogpost om jullie op de hoogte te brengen van de mega juwelen verkoop die ik dit weekend doe op de braderie in Kortrijk.

Vele merken zullen aan kleine prijsjes de deur uit gaan. Denk maar aan Thomas Sabo, Dyrberg Kern, Reminiscence, Silis, Barong Barong en ga zo maar door. Zeker eens de moeite om langs mijn kraampje voor de winkel Byttebier te strollen! Buiten juwelen hebben we nog tal van leuke hebbedingen aan braderieprijzen.
Langskomen is de boodschap :)

Ken ik je nog niet, aarzel dan niet om jezelf voor te stellen, ik vind het altijd leuk om lezers te ontmoeten!

Hier al even een preview van wat jullie mogen verwachten!
Tot vrijdag, zaterdag of zondag!

Wil je meer Msaprilfish, volg me dan zeker op FacebookTwitterBloglovinInstagramPinterest én nu ook YouTube! 


1 opmerking

  1. Oh my god, waarom zie ik dit nu pas?! Ik heb eigenlijk weinig braderij gedaan (letterlijk alleen maar naar de Body Double omdat ik een nieuwe beha nodig had)... Ik heb zo'n charm bracelet van Thomas Sabo, maar geen leuke charms meer!

    BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter!