The Big Move Happened!

Eindelijk is het zover, ik pakte daarnet mijn allerlaatste doos uit en ben nu officieel helemaal verhuisd! Wat ben ik blij, want de laatste maand was een zottekot! Ik had niet alleen de massive sale, maar moest nog vanalles regelen wat met de verhuis te maken had. Nu, alle stress is van mijn schouders gevallen bij het uitpakken van die allerlaatste doos daarnet.

Nu, waar jullie allemaal naar benieuwd zijn is het resultaat, dus laat ik jullie niet langer in spanning houden en de foto's posten. Op het einde heb je als bonus een Apartment Tour Video. Zo zien jullie bijna het hele appartement! Enkel nog de dressing en de master bathroom en ik ben helemaal klaar.En om je een idee te geven hoe die foto's allemaal samen gaan, kan je hier mijn video home tour bekijken, enjoy!

4 opmerkingen

  1. Supermooi appartement, wat een uitzicht. Ik kijk al uit naar de blogsale, de vlog van je dressing én natuurlijk het artikel over je gewichtsverlies. Tot snel!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. gezellig en leuke details weer. vind je tafeltjes zeer leuk! en je organizer box ook naast je zetel

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuk ingericht! Waar komt je tv-meubel vandaan?

    BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter!