Friday Favourite: March Beauty & Non Beauty Favourites - YouTube

Jaaaaa... Het is bijna zover!!! Woensdag ben ik jarig, en dat wil zeggen dat het dringend tijd is voor een March Favourites video en blogpost!

Deze maand heb ik een hoop favorieten en dit zal wel door mijn verhuis komen. Ik weet weer wat ik heb en wat ik niet had - dat is ondertussen aangekocht ;)

Laat ik er maar meteen invliegen want anders zijn we morgen nog bezig... Hieronder kan je de video bekijken. Meer uitleg, verkooppunten en foto's vind je in deze blogpost! • Origins Drink Up Intensive Overnight Mask: dit masker is H-E-M-E-L-S voor de droge huiddames. Aanschaffen die handel - zeker met het aanhoudende koude en vooral winderige weer. Online te verkrijgen bij Douglas.
 • Clinique Moisture Surge Extended Thirst Relief: Ook hier zullen de droge huidjes je heel dankbaar zijn. Maar de gemende of vette huid kan deze dagcreme - of zal ik zeggen gel - bekoren. Hij trekt snel in en geeft je huid een ideale basis voor make up. Verkrijgbaar bij Ici Paris XL. Een uitgebreide blogpost over deze gel vind je hier.
 • Braun Cleansing Brush: dit kleine en vooral handige tool is ideaal om alle make up resten van je gelaat te verwijderen. Wist je trouwens dat je 40% meer make up kan verwijderen met een face brush? Je kan hem vinden op Amazon.
 • Durance Parfum d'Ambiance in Bamboo: deze huisparfum is de ideale pick me up wanneer je fris in je bed wil kruipen. De geur is heerlijk grasserig - is dat zelfs een woord?!? - en geeft je dat ik kruip onder verse lakens gevoel! Je kan hem krijgen bij ons in Byttebier!
 • & other Stories Zephyr Hand Cream: ik kan je niet omschrijven hoe heerlijk deze voedende handcrème ruikt. De cottonseeds geven een relax gevoel terwijl je handjes poezelig zacht aanvoelen. Te verkrijgen in de & other Stories beauty afdeling.
 • & other Stories Plissé Lip Balm: by far de beste lippenbalsem die ik 's nachts al gebruikte. Deze 3-in-1 verzorging voor de lippen blijft de hele nacht op zijn plaats en 's morgens heb ik heerlijk zachte lippen klaar om een matte lipstick aan te brengen. Te verkrijgen in de & other Stories beauty afdeling.
 • Body Shop Camomile Silky Cleansing Oil: best product tested in months! Ik kan hier niet over... Dit product is ZOOOO goed en ZOOOO gemakkelijk in gebruik. Ik moet morgen een nieuwe halen. Holy grail material for sure! Te verkrijgen in elke Bodyshop.
 • Kiko Long Lasting Wet & Dry Eyeshadow in 200 Champagne: fantastische oogschaduw om alleen of in combinatie te dragen. Geeft je een instant glossy ooglid zonder discobal allures. Te verkrijgen bij Kiko.
 • Sleek Matte Me Lip Cream in 432 Brink Pink: heel vibrant pink matte lipstick die een goede vier uur blijft zitten zonder touch ups. Kan je lippen wel wat uitdrogen, maar met een goede lippenbalsem - zoals die Plissé van &OS - is dit geen enkel probleem. Te verkrijgen bij Sleek online of bij ons in Byttebier.
 • Beauty UK Glacier Gloss in 7 Pucker Up Pink: niet kleverige lipgloss in barbieroze maar erg draagbaar bij verschillende make up looks! Te verkrijgen bij Byttebier.
 • Alpro Hazelnut Original: deze hazelnoot "melk" is een perfecte vervanger voor gewone melk. Ik probeer mijn zuivelinname iets te beperken omdat ik daarvan wat acné op mijn kin krijg. Met deze Alpro Hazelnut is dat geen enkel probleem. Lekkere zachte en iets zoete smaak! Delish!!
 • Guacamole: ik ben verslaafd aan guacamole deze maand. Mijn recept is simpel en puur. Twee avocado's fijn pletten met een teentje look en het sap van een halve limoen: DONE! Lekker en low carb!
 • Ikea Linnmon/Oddvald Desk: Ik ben verliefd op mijn bureau. Heeft het te maken met het simpel design of met het feit dat hij er zo gesofisticeerd uitziet voor een kleine prijs, laat ik dat even in het midden laten, I just love it! Verkrijgbaar in de Ikea winkels. De accessoires komen van bij ons
 • Marie-Léonie Stock Jasje: lichtroze, cute en warm, wat moet je meer hebben in een jasje voor deze koude dagen? Je kan haar winkel vinden in het hartje van Kortrijk, zeker een bezoekje waard! 
 • Brooklyn Minimum Jumper: toen ik een nieuwe jeans ging halen in Brooklyn Kortrijk, botste ik op dit prachtexemplaar. Rosegold met zilverdraad, een echte va-va-voum voor je outfit!
 • Vittel Couch Converter Trainers: wil je kans maken op zo'n leuk paar sneakers, lees dan zeker mijn vorige blogpost en waag je kans!

 • Calzedonia Legging in Grey Dip Dye: deze kon ik niet weerstaan bij mijn laatste bezoek aan Calzedonia. De kleur is wat lichter dus perfect voor de lente, maar de dip dye zorgt dan weer voor het stoere kantje. Hij zit lekker compfy en blijft mooi in model na het wassen. 
Zo, dat zijn ze, mijn Maartse favorieten! Op naar mijn verjaardagsmaand, yippie!!! Heb je graag meer info over één van de producten, aarzel dan niet me te mailen op contact@msaprilfish.com!

Hebben jullie ook een hoop nieuwe favorieten voor de lente? 

1 opmerking

 1. Super tip van het Origins masker, merci! Ik heb ook echt super droge huid (rode plekjes, droogtelijntjes,...). Ik gebruik meestal nuxe verzorging maar ik dacht eens een serum te proberen ook. Kun je iets aanraden?

  BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter!