Wednesday Wonder: Vittel Couch Converter

Enkele weken geleden werd ik gecontacteerd door een uiterst sympathieke Lies. Naar aanleiding van mijn sportieve voornemens die ze op mijn blog had gelezen, wilde ze me een leuk voorstel doen. Ik was natuurlijk één en al oor.

Op het voornemenslijstje van velen onder ons stond dan ook "meer bewegen" bovenaan te pronken. Drie maanden na die goede voornemens is het bij velen bij een lijstje gebleven. Om dit voornemen nu in een daad om te zetten lanceert Vittel deze Couch Converter Actie! Vittel - het Franse mineraalwater - wil in 2015 mensen aanmoedigen om meer te bewegen! Transformeer je oude zetel in een paar leuke en vooral unieke sneakers!


Met zijn Couch Converter transformeert Vittel de sofa van 50 zetelhangers tot een paar handgemaakte sneakers. Van elke zetel wordt slechts 1 paar sneakers gemaakt, zo exclusief kan je ze tegenwoordig niet meer vinden! Op die manier is het niet alleen een duwtje in de rug om meer te bewegen het maakt dan ook van coach potatoes actieve hipsters! 


Wil je van je luie zetel een leuk paar sneakers maken, om zo je levensstijl wat actiever te maken, surf dan snel (dit geldt tot en met 29 maart 2015) naar www.vittelcouchconverter.com en fingers crossed dat jij één van de vijftig gelukkigen bent die na 8 weken originele sneakers in de bus ontvangt van je wijlen sofa! Alle informatie vindt je op de site!Ik kreeg alvast een leuk paar trainers om het goede voorbeeld te tonen! Maar niet getreurd, zij die deelnamen maar niet bij die 50 happy ones waren, kunnen ook nog een paar sneakers bekomen. Vanaf 30 maart wordt de Vittel Sneaker Collection in de vitrine gezet. De collectie bestaat uit 5 hippe modellen die tot en met 31 mei in beperkte oplage kunnen gewonnen worden via de www.vittelcouchconverter.com site!

Bagua is een jong schoenenmerk dat in 2009 in Frankrijk werd opgericht door drie vrienden. Samen met Erik Arlen (vroegere designer bij Nike Portland) ontwierpen zij de Vittel Sneaker Collection. Zij tekenen ook de op maat gemaakte sneakers van de 50 gelukkigen!

Waar wacht je nog op, ga snel naar de site en schrijf je in! Happy running!


1 opmerking

  1. Hello, kom gerust samples halen van ons nieuw "bouncing sleeping mask"; een nieuw product uit onze Drops of Youth-lijn. Een super product.... echt het proberen waard !!! The Body Shop Kortrijk. Nina

    BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter!