Tip Tuesday: Low Carb Lifestyle: What To Eat? - YouTube

Lieve, lieve lezers en volgers van Msaprilfish... Eerst en vooral wil ik jullie bedanken!! Ik wil jullie bedanken voor de ontelbare mailtjes, Facebookreacties, Tweets, Retweets, Instagram comments en ga zo maar door. Jullie zijn fantastisch. Echt waar, ik kon het amper geloven wat ik allemaal mocht lezen van jullie.

Mijn voorgaande filmpje: My Weightloss story was een succes en daardoor maakte ik blijkbaar erg veel vragen los in jullie. Ik probeerde al een groot deel van de mailtjes te beantwoorden, en wie nog op zijn honger bleef zitten, no worries er komt nog een antwoordje aan deze week! Ik kon het gewoon niet bijhouden en wil jullie één voor één een gevat antwoord geven op jullie vragen.

Ik maakte daarom ook zondag deze YouTube video met een samenvatting van de meeste vragen. Hebben jullie nog vragen in verband met mijn Low Carb levensstijl, aarzel dan niet om me te mailen en ik probeer zo snel mogelijk je vragen te beantwoorden.

Geniet van de video, ik geef hier uitgebreid tips over ontbijt, lunch en avondeten via de Low Carb stijl. Heb je mijn eerste video gierend nog niet gezien, bekijk die dan eerst, zo snap je het hele gebeuren rond mijn tien kilo gewichtsverlies!Wil je nog meer Low Carb tips, ga dan zeker eens een kijkje nemen op Rue de Surène - mijn mama haar foodblog - zij post regelmatig een Low Carb recept op haar blog zoals dat van gisteren: Snoepen mag!

1 opmerking

  1. Bon. Ik heb de knoop doorgehakt en ga mij er ook aan wagen. Je hoort ongetwijfeld van me ;-).

    BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter!