Tuesday Tip: Unboxing #2 My Little Super Box - YouTube

Eind vorige week ontving ik mijn derde My Little Box. Ik moet jullie de unboxing van mijn tweede MLB schuldig blijven. Ik ontving die midden in mijn verhuis en had even geen internet... Vandaar laten we dat even door de vingers zien :)

Ik maakte een Unboxing YouTube video, die je hieronder kan bekijken. Onderaan deze post heb je detailfoto's van de producten die in de Superbox zaten.


Deze maand staat alles in teken van Wonder Women! De box is weeral een plaatje op zich, bijhouden die handel... Alleen nog eens nadenken wat ik in de doosjes ga stoppen.


Bij het openen van de doos zie je meteen leuke Superstickers. Allemaal getekend door huisartieste Kanako Kuno. Deze Japanse tekenares, die sinds 2005 in Parijs vertoeft, heeft haar passie gevonden in het tekenen van Parisiennes - hun slanke lichaam, sassy attitude en Franse finesse zijn steeds terug te vinden in haar tekeningen.


Het tweede item is een grijze, superlichte Tee met de opdruk Somewhere over the rainbow - Soooooommmmeeeewhheeeeerrreee over the rainbow... jaja, ik ben aan het zingen :)
De Tee is een one size fits all, ideaal! Beetje baggy op de goeie manier, lekker cozy voor de zondag of heerlijk luchtig om een loopje in te doen. 


En dan de pochette... Aaaahh, wat kijk ik hier weer naar uit! Alles is zo verfijnd en zo afgewerkt. Ik hou daar zo van. 


Het eerste beautyproduct is dit Lips & Cheeks pencil van MLB in een koraalrode kleur. Hij voelt hydraterend aan en plakt niet. De pigmentatie is in ook on point! En ja... De verpakking he, no need to say more... Een echt Wonder Women kleurtje!


Het voorlaatste product is een masker van Qiriness. Ik testte nog nooit een product van deze beautylijn, maar hoorde op YouTube al redelijk wat positiefs passeren. Jullie horen hier zeker nog meer van in een hits and misses video of blogpost! Wonder Women has a flawless face, dus als dit masker ervoor kan zorgen, dan zal dit wel een hit zijn!


En als laatste product zat er nog een travel size in van Mythic Oil van L'Oréal maar die foto is vreemd genoeg verdwenen. Nu de meeste beautylovers kennen die haarolie zeker al! Ik ben blij met de travelsize, ideaal voor op vakantie.

Ook deze maand ben ik weer aangenaam verrast met de My Little Box! Weet je niet wat My Little Box inhoudt, lees dan mijn eerste Unboxing blogpost (klik hier) en kom er alles van te weten!


Geen opmerkingen

Laat gerust een reactie achter!