The Brow Issue

Degene die me op de voet volgen weten het vast... Ik heb erg lichte en weinig wenkbrauwen. Het stoort me enorm... Wenkbrauwen kunnen je gezicht meer expressie geven en maken je make up look af. Ik zocht via het web naar talrijke middeltjes om die wenkbrauwen een duwtje in de rug te geven...

Resultaat, het beste is ze gewoon een twee maanden niet te plukken, maar dan echt NIET plukken. Voor mij is dat niet echt een drama, ik heb er toch weinig... Nu moet ik wel zeggen dat het gisterenavond wel eens tijd werd om ze een beetje vorm te geven.

Eens ik Mister Tweezerman bovengehaald had, was er geen weg meer terug. Voorzichtig ging ik aan de slag en zo bekwam ik toch wel wat vorm. Ik heb van mezelf rechte wenkbrauwen. Geen prachtige pin up look van nature...


Let niet op de vermoeide ogen en de iets-wat-uitgelopen-mascara. Het was immers reeds één uur 's nachts gepasseerd als ik deze foto nam. Avondmens, you know...

Voor mijn doen is dit een volle wenkrauw met een beetje definitie. Ik weet het, velen onder jullie lachen nu vast op jullie stoel, maar dit is echt veruit het beste wat ik ervan kan maken. Ik ben echt wel tevreden.

Wat heb ik hiervoor nodig... Een heel legertje aan producten!


Eerst vul ik mijn minder behaarde plekjes - oeh, dit klinkt wel heel vreemd - in met Laura Mercier Soft Brow Definer in Brown met een MAC 266 bortsel. Deze heeft harde haren, ideaal voor wenkbrauwen dus.

Eens die kleur goed zit, breng ik er een laagje Speed Brow op van Benefit. Zo blijven de haartjes mooi op zijn plaats de hele dag lang!

Achteraf breng ik een laagje High Brow van Benefit aan onder de wenkbrauw om deze een beetje te liften. Dit kan je ook doen met concealer, maar ik prefereer de perfectie van High Brow. Dit potlood heeft een crème-achtige textuur en is erg licht van kleur. Je verzacht de randjes best even met je vinger of een concealerborstel. En klaar!

Ok het was nu ook geen heel leger, maar toch genoeg producten voor zo'n klein stukje van je gezicht!


Follow me on Facebook, Twitter, Bloglovin and Pinterest! You'll make my day :)
3 opmerkingen

  1. Ik vind dat je trots mag zijn op je wenkbrauwen, ze zien er goed uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ziet er goed uit hoor. Ik heb van mezelf ook heel lichte wenkbrauwen en haast gene eigenlijk ook. Tis triestig om te zien als ik ze niet bijwerk. Dan zijn ze het 2 dunne gekke streepjes :p !

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik vind dat je mooie wenkbrauwen hebt hoor !

    BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter!