What I've Been Up To

Afgelopen weekend ging mijn congé payé van start. Hoe kan het ook anders dan dit uitgebreid vieren. Met het mooie weer was een weekendje Knokke perfecte timing! So off I went...


Ik startte de dag met enkele uurtjes zonnen in mijn favoriete strandbar. De uitbater is een echte hunk, dus met dit in het vizier en een Arizona in de hand, kan de dag niet beter beginnen.


Drie dagen stralend weer en mijn huid heeft weer wat kleur - dat was echt broodnodig! Waarom het buitenland opzoeken als we het dichtbij ook hebben :) Natuurlijk is de zon in België niet vanzelfsprekend... Hoe dan ook, het was een prachtige start van een drie-weken-lange congé!


Het leuke aan mijn favoriete badstad is dat er steeds nieuwe bars en clubs openen, elk seizoen opnieuw. Zo ontdekte ik de Siesta Gallery. De Siesta Beach is al even aanwezig op het witte strand, maar de bar is een nieuwkomer. Perfect om de avond in te zetten met een flesje cava!


En bij dat flesje hoort een prachtige sunset. In één woord devine!

Ik hoop dat jullie ook fijne dagen achter de rug hebben. Vanaf morgen terug beauty en fashion nieuwtjes!Follow me on Facebook, Twitter, Bloglovin and Pinterest! You'll make my day :)4 opmerkingen

 1. Hmm zag er heerlijk uit daar ! Volgende week es richting de Blue Buddha beach club in Knokke, hoera !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben net terug van de zee :) Echt genieten met dat weer!
  xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi dat je hebt genoten van de zonnige dagen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk! Ik passeer daar zoveel, maar ben daar nooit geraakt! Op hoeveel komt het zo om een dagje stoelen te huren?

  BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter!