Caviar Nails By Ciaté


Heb je een speciale avond gepland? Of wil je eens extra opvallend naar een feestje? Dan is de Caviar Manicure van Ciaté vast iets voor jou! Het is de trend van het moment in de nailbusiness. Ik heb het zelf nog niet uitgetest, maar lang zal dat niet meer duren. Eens ik mijn handen rond dit potje heb gesloten laat ik het niet meer los tot aan de kassa. Persoonlijk vind ik de zwarte manicure de mooiste, het heeft die extra chique uitstraling. Downside, you ask? Deze manicure blijft slechts één dag. Tenzij je er lagen topcoat overdoet, maar dat is nu ook niet de bedoeling.

Je kan de Caviar Manicure online kopen bij Ciaté zelf. Er zijn vast ook al Nederlandse webshops die deze in hun voorraad hebben. Ik zag trouwens ook op Youtube dat Michelle Phan microparels kocht in haar locale DIY-shop en zo zelf een Caviar Manicure in elkaar flanste. Zo zie je maar, er is altijd een goedkopere oplossing voor de nieuwe trends!

Follow me on Facebook, Twitter, Bloglovin and Pinterest! You'll make my day :)

4 opmerkingen

  1. Liesbeth Byttebier14 juli 2012 om 17:09

    Misschien iets minder chiek, maar het doet me ook denken aan die snoepjes in de vorm van een framboos. Num num num!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Die zwarte vind ik echt heel chique. Ben al een tijdje aan het twijfelen om die aan te schaffen... :)

    BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter!