The Perfect Ombre Lips

Ombre haar, ombre shorts, ombre van alles en nog wat... Dus waarom geen ombre lips. Maxfactor is er mee aan de haal met de Flipsticks, maar hoe doe je dat nu zonder die magische lipstick?

Products you'll need:
  1. drie lipliners van donkerrood naar knalrood
  2. twee lipsticks - een dieprode en een felrode
  3. een concealer full cover
  4. wat lichtroze pigment
  5. een lippenpenseel
 Aan de slag:

  1. Omrand je lippen met het donkerste rood potlood. Vul de hoekjes mooi in. Als je geen perfecte omranding van je lippen doet bij deze stap, geen nood - kijk maar eens hoe klungelig ik aan de slag ging :) Later kunnen we alles verbeteren.
  2. Vul de lippen verder aan met het tweede donkerste potlood en laat een stukje lip vrij.
  3. Vul het laatste - middelste - stuk met je lichtste potlood. Op de foto zie je weinig verschil, maar bon... :)

Eens je deze stappen hebt doorlopen, doe dan net hetzelfde met je lipstick. Donkerste aan de buitenzijde en in de mondhoeken, lichtste in het midden. Blend het geheel mooi met je lippenpenseel tot er een gradatie-effect ontstaat. Natuurlijk is dit nog niet genoeg om de naam perfect ombre lips te heten. We doen er nog een schepje bovenop.


Neem je lichtroze pigment. Dep er je pink in en breng dit lichtjes aan op het middelste van je lippen. Werk het geheel af met concealer rondom de lippen om een mooi resultaat te bekomen.

Et voilĂ , Perfect Ombre Lips! Dit blijft natuurlijk geen hele avond zitten als je de benen eens gaat strekken op de dansvloer. De lipliner zorgt wel voor een langduriger effect. Als je dan toch zo'n lippen wil behouden tot de vroege uurtjes, doe er dan zeker geen gloss op en neem je touch-up kit mee in die oh-zo-mini-handtas.

I hope you'll try it!

Follow me on Facebook, Twitter, Bloglovin and Pinterest! You'll make my day :)


6 opmerkingen

Laat gerust een reactie achter!