March 23 Goes WWW

Sinds de lancering van March 23 - en de schoenen in meer dan 100 winkels liggen over 5 verschillende landen - was de vraag naar een webshop groot. We willen immers allemaal die wedge sneaker om onze voet!

Wel het is zover! De webshop is sinds maandag online en dat heb ik mogen uittesten dankzij March 23 en ListenUp PR. Nogmaals een dikke merci aan Virginie, Barbara en Florence!

De webshop bied je de volledige collectie van March 23 en wat meer is, er zijn 4 exclusieve modellen ontworpen voor de webshop. Bonus!


Ik ben een fan van het eerste uur - dat weten jullie ondertussen wel - en dit paar zijn inmiddels mijn tweede March 23 Wedge Sneakers. Ik ging voor Rosé Metalisé of beter de Sofia Wedge Sneaker! What's in a name :)

De webshop biedt gratis levering aan en je hebt je bestelling binnen de 78 uur. Wat een service!Het voordeel van deze schoenen is dat je er een hele dag op kan lopen zonder pijnlijke voeten. Ik kan het weten, ik heb een staande job en van 10 tot 19 uur sta ik op deze babies! Geen Compeedpleisters nodig :)


En als extraatje kreeg ik er nog deze leuke Tee bij! Echt een leuke verrassing. Nieuwsgierig geworden naar hun webshop? Neem zeker eens een kijkje en voor je het weet staat de postbode aan je deur met een grote doos :)


Have fun shopping!


Follow me on Facebook, Twitter, Bloglovin and Pinterest! You'll make my day :)
7 opmerkingen

 1. Ik ga er mij nu toch ook een paar aanschaffen ! Echt leuke schoenen !

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. schrijf er een blogpostje over hé, zodat ik kan spotten welke je kocht! :)

   Verwijderen
 2. Die kleur is echt prachtig !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Love em! Ik heb ondertussen ook mijn tweede paar. En ben stiekem al aan het bedenken wat mijn derde paar zal worden.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Supermooi, echt you! :) Geniet van het mooie weer :) XXX Emma

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel mooi! Ik heb deze gepast in Kortrijk, maar ik vond ze precies niet echt comfortabel zitten, hoewel ik ze prachtig vind! :(

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb dit paar ook gekocht in de officiële webshop van march23: snel geleverd en ik ontving nog een leuk t-shirt.
  Zeker doen: http://www.march23.be/shoes/?tt=8345_12_114790_&r=http%3A%2F%2Fmarch23.be%2Fcollection%2Flimited-editions.html

  BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter!