Dior Addict Ultra-Gloss Flash

De Summer Mix Collection van Dior die net de rekken heeft opgesmukt in de betere parfumerieën bestaat uit 4 Ultra Gloss kleurtjes en 4 nagellakjes. Ik toonde vorige week al mijn favoriete nagellak uit die collectie, namelijk Acapulco en deze week is het de beurt aan de Ultra Gloss namelijk Flash!


Flash is een gouden Ultra Gloss met heel veel fijne deeltjes in die prachtig weerkaatsen in het zonlicht! De gloss op zich geeft geen kleur af op de lippen, dus perfect te combineren met je oh-zo-favoriete lipstick!


De verpakking is zoals bij alle glossjes, chic en eenvoudig. Je betaalt er dan ook wel de prijs voor! Zo'n € 26,50 en de gloss is van jou - in de parfumerie weliswaar want deze is van mij! Alleen van mij! :)


Ik probeerde het effect zo goed mogelijk op camera vast te leggen, maar dat lukte niet perfect! Je snapt het idee vast wel, sparkling lips all over baby! :)

Voor mij is deze gloss zeker een musthave in mijn handtas deze zomer.

Hebben jullie de Summer Mix collectie van Dior al van dichtbij bekeken? Wat is jullie favoriet ertussen?


Follow me on Facebook, Twitter, Bloglovin and Pinterest! You'll make my day :)
1 opmerking

  1. Liesbeth Byttebier5 juli 2012 om 20:03

    Waw! Dit is echt wel super! Staat al op mijn verlanglijstje ;)

    BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter!