Essence My Skin Cooling Eye Roll-On

Door het kwakkelweer heb ik meer dan ooit last van hooikoorts... Ik weet dat het erger wordt met de jaren, maar deze zomer is het echt verschrikkelijk. Ik heb het meest last van tranende ogen. Tot irritatie toe rond mijn oog. Niet leuk voor een make up fan als mij - niet leuk tout court...

Om het zwellen van mijn oogleden wat te verminderen kocht ik vorige week de Cooling Eye Roll-On van Essence. Dit is mijn eerste product uit hun skincare gamma and so far so good. Ik sta versteld van hun producten en dat aan zo'n prijsje...


De coolinggel is verrijkt met komkommerextract. Dit helpt tegen gezwollen ogen en geeft een instant frisse blik. Er zit geen parfum noch alcohol in. Perfect dus, want die componenten kunnen een irritatie alleen maar verergeren.De hydrogel heeft een transparante kleur en is niet plakkerig. De gel masseer je het best in met cirkelvormige bewegingen rond het oog. Je kan de roller ook boven je make up aanbrengen!

Ik moet zeggen, de gel doet het wel voor me. Ik zeg niet dat mijn ogen er plots perfect uitzien, helemaal niet... Maar het verkoelende effect doet deugd en de zwelling neemt een beetje af. Ik steek hem in mijn handtas, zodat ik gedurende de dag - wanneer ik het nodig heb - de gel nogmaals kan aanbrengen. Mijn make up blijft mooi zitten na het aanbrengen.

De irritatie rond mijn ooghoeken gaat er niet van genezen, maar daarvoor dient dit product dan ook niet... Een aanrader voor mede hooikoortspatienten - of wie dan ook - die last hebben van gezwollen ogen. Misschien een go-to-product voor een katerdagje?

Voor de prijs moet je het niet laten liggen! € 2,49 in het Kruidvat.

Follow me on Facebook, Twitter, Bloglovin and Pinterest! You'll make my day :)3 opmerkingen

  1. Als het verlichting brengt bij hooikoortsogen, dan moet ik het zeker eens proberen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ben allergisch aan katten. Zolang ik er geen aanraak is er geen probleem. Ma tis soms moeilijk om er geen aan te raken want katten kunnen zoooo schattig zijn ;-)

    BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter!