I Need Your Help !

Wij beauty- en fashionbloggers zijn helemaal wild van online shoppen! Maar natuurlijk mag ik de niet-bloggers niet vergeten. Er is zo'n groot aanbod op het wereld wijde web en wat is er nu leuker dan 24/7 shoppen! :)Ik heb zo wel mijn favoriete webshops waar ik wekelijks mijn fashion- en beauty honger kan stillen, maar ik ben steeds op zoek naar nieuwe, leuke webshops en hiervoor roep ik jullie hulp in!

Hebben jullie ook zo'n favoriete lijstje? Laat het me zeker weten in de comments of via facebook.

Hier mijn top 5:

 1. Asos : Voor wie dit nog onbekend terrein is - zijn er nog? - zal dit een nieuwe wereld openen in fashion en beauty tegen kleine prijsjes en grote prijzen.
 2. Beautybay: Deze webshop leerde ik kennen via Elien van TheBeautyGem. Sindsdien ben ik grote fan! Hier vind je tal van make-up merken die niet zo gemakkelijk te vinden zijn in België. Ze doen vaak een actie met Free Delivery Worldwide. Bonus!
 3. Net-a-Porter: Een highend fashion webshop waar alleen de groten der aarde een plekje kunnen veroveren. Prachtige geschenkverpakking en correcte levering.
 4. Kissandmakeupny: Deze Amerikaanse webshop verkoopt vrijwel de hele collectie van Deborah Lippmann. Hoewel de dispatch plaatsvindt in New York had ik mijn bestelling binnen de 5 werkdagen! Wat een service.
 5. Boozyshop: De webshop voor Sigma, China Glaze, Beauty Blender en zoveel meer. Maaike - de eigenares - doet ook steeds een geschenkje bij je bestelling! Erg attent.
Bij al deze webshops heb ik al meerdere malen besteld en ben ik erg tevreden. Laat maar komen die favorieten van jullie, ik ben erg benieuwd!

Follow me on Facebook, Twitter, Bloglovin and Pinterest! You'll make my day :)
9 opmerkingen

 1. HippeHebbedingetjes is misschien ook we iets voor jou! Ik kende er 3 van de 5, maar alleen nog maar bij Boozyshop gekocht (verwacht momenteel een bestelling ;-) En bij Asos nog niets gekocht, maar wel al veel zin gehad!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik bestel niet echt vaak op internet, maar af en toe wel bij welikefashion.com Veel verschillende merken en een goede service:)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh Asos is echt mijn favoriet, heb er al téveel besteld :p! Ik heb ook onlangs een tas van Paul's Boutique gekocht op paulsboutique.com Op Romwe zou ik ook graag eens iets bestellen! - Marie

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik kocht Paul's Boutique steeds bij Asos vroeger. Heb er nu een stuk of zeven, dus ik ben wel even verzadigd! :)

   Verwijderen
 4. my theresa is een soort van net-a-porter, maar soms kun je er nog betere koopjes doen omdat er het ganse jaar sale is :) ik kocht zo een leuk alexander wangkleedje en een juicy couture topje! :) het heeft wel even geduurd eer ik het duits omzette in engels ;) XXX

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Beautybyelke.be is een shop waar ik al regelmatig spulletjes heb gekocht. Ik merk wel dat de laatste tijd niet altijd even veel producten aanwezig zijn (van Sigma) bvb. maar goed.

  BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter!