Wednesday What's New: Essence

Een favoriete bezigheid van mij - en elke andere beautylover - is de rekken afschuimen opzoek naar nieuwtjes op de markt. Deze week was Essence aan de beurt. Ik liet mijn oog vallen op twee leuke nieuwe producten.


Essence Effect Lipgloss

Deze semi-sticky lipgloss ruikt naar snoepjes en houdt een dikke twee uur - dat is een positieve eigenschap aan de plakkerigheid - op de lippen. De ideale topper over een lipliner, als je je haar in een staart hebt, of niet in de wind gaat staan. Kwestie van geen lok haar aan je lippen te laten kleven.

De kleuren zijn echt wel leuk! Er zit een lichte metallic shine in waardoor je lippen voller lijken, Bonus!Van links naar rechts zie je: Oh la la! - Miracle Sparkle - Metallic Copper. De twee laatste gelijken op de lippen erg op elkaar, ik raad je de Miracle Sparkle meer aan. Mijn favoriet is de Oh la la.

Je vindt deze in het Kruidvat voor € 2,99.Essence Effect Eyeshadow

Could not resist this! Ik nam ze allemaal maar mee, van oogschaduw bases heb je immers nooit genoeg - volgens Msaprilfish dan toch :) 
Het gamma bestaat uit 6 leuke kleurtjes waarvan er op zijn minst 3 dagelijks draagbaar zijn. Ook hier heb je het metallic effect. 


De kleurtjes zitten in een handige tube en breng je best aan met een synthetische borstel (niet te groot) op je bewegend ooglid. Je kan ze alleen dragen of met een oogschaduw over voor een meer dramatische look. Van links naar rechts zie je Ireland's Nature - China's Groove - Brazil's Sunset - Eagypt's Treasure - Indian's Lifestyle - Uk's Stonehenge


I kinda love these bases. Ik droeg maandag voor het eerst China's Groove met een beetje Eagypt's Treasure. Ik had een lange dag voor de boeg en toen ik 's avonds thuis kwam, zaten ze nog net op dezelfde plaats. Dikke aanrader voor mensen met olieachtige oogleden. Once applyed it stay's put no matter what!

Je vindt deze bij Kruidvat voor € 2,99.

Zo dat waren de twee meest opvallende nieuwigheden bij Essence! Volgende keer is Catrice aan de beurt.

Wil je meer Msaprilfish, volg me dan zeker op FacebookTwitterBloglovinInstagram en Pinterest! 


Geen opmerkingen

Laat gerust een reactie achter!