Braided Nails

Grafische prints, je kan er haast niet naast kijken - of het nu in het interieur of in de fashion is - dus volgt het beautydepartment de trend natuurlijk ook!


Deze techniek noemt braided nails maar ik zie er meer iets grafisch in :) Benieuwd hoe je dit toepast? Lees dan vooral verder.Wat heb je nodig? Drie verschillende kleuren nagellak waarvan best eentje metalisé om het effect meer te laten opvallen. En natuurlijk ook een goede topcoat - mijn préféré bij uitstek: Essie Rock Solid.

Aan de slag! Het is best wel simpel, volg gewoon de richtlijnen op de foto's en huppa, done! Laat de nagellak wel wat drogen tot hij sticky is. Anders krijg je het probleem dat de kleuren door elkaar lopen... Been there, done that!


Blijf de schuine strepen zetten tot je op het einde komt, je zal zien dat het resultaat pas uitkomt tot je helemaal op het einde bent.


Eens je alle strepen gezet hebt, kuis je best de randjes op, je zal zien dat er wel wat gesmos komt bij kijken :) Achteraf een laagje topcoat en je kunt de straat op met hippe nagels!


Vind je dit nu toch wel wat overdreven - ik vind al je nagels in deze print wel wat teveel van het goede, maar hey, les goûts et les couleurs... - dan kan je gewoon een statement maken met één nagel per hand! 

Follow me on Facebook, Twitter, Bloglovin and Pinterest! You'll make my day :)


3 opmerkingen

 1. Wat ontzettend leuk gedaan,dit ga ik ook eens uitproberen!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk effect maar ik vrees dat ik hier het geduld niet voor heb :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik smos gegarandeerd! ;-) het is niet my cup of tea, maar vind het wel tof om te zien bij anderen. Ik vind het het mooist op de onderste foto, waarbij het bij 1 nagel is gedaan. Catchy nail dadde ;-)

  BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter!