Miele Food&Fashionshow

Afgelopen vrijdag - na een lange warme dag op de braderie te werken - zakte ik af naar Brussel. Charlotte en Molly van Porter Novelli waren zo lief me uit te nodigen voor de Miele Food and Fashion show. Die ging door in de prachtige gebouwen van Tour&Taxi.

Na anderhalf uur op de baan - de GPS stuurde me heel Brussel rond - kwamen we een uur te laat aan. Nog net op tijd om ons te nestelen in de zeteltjes naast de runway.

De beelden die me echt bijgebleven zijn zette ik voor jullie even op een rijtje...


Prachtige maatpakken en niet alledaagse modellen van Café Costume vrolijkten de catwalk op! Een echte aanrader voor mannen van elke leeftijd! Shoppen die handel...


Essentiel for men werd dan weer voorgesteld door de 5 sterrenchefs: Wout Bru, Vicky Geunis, Yves Matagne, Pierre Marcolini en Lionel Rigolet. Wat een leuke kleuren in de collectie.
 


Ook Black Balloon wist me te verbazen. Het eerste model dat op de catwalk kwam was volledig omringd door - wat had je gedacht - zwarte ballonnen... En wat een benen heeft die vrouw!


Just in case steelde de show met de zachte pastelkleurtjes, glitterschoenen en natuurlijk dé trend voor het najaar het colleke.


Essentiel voor de dames ging qua kleur dezelfde richting uit als hun mannencollectie. Ik ben gek op het topje bijna uiterst rechts. Can't wait to shop for that one!
 

Na de fashionshow werden onze magen meer dan rijkelijk gevuld met zalige lekkernijen van de 5 sterrenchefs. Ik ben wel geen fan van teveel ingrediënten in een klein glaasje, dus heb ik overal van geproefd maar thuis nog een lekker toast met confituur gegeten om mijn maag te stillen :) Les goûts et les couleurs...


Ah en wat ik aanhad? Een zwart kleedje van de H&M, blazer tweed - zo oud dat ik niet meer weet waar ik het haalde - en mijn beloved Topshop Heels. Deze week volgt nog een tweede deel waarin ik de make up look en hairtsyle van de modellen wat meer uitlicht.


Follow me on Facebook, Twitter, Bloglovin and Pinterest! You'll make my day :)


3 opmerkingen

Laat gerust een reactie achter!