Frontcover Make Up

Toen ik overlaatst in Sephora op de Champs-Elysées rondliep, zag ik een nieuw make up merk - nieuw voor mij dan toch - staan in de rekken. Natuurlijk werd ik er volledig naar toe getrokken, al was het alleen door de verpakking...


De make up set zit verpakt in een soort doos, die er uitziet als een hardcover. Eens je de doos openslaat kom je een een wereld van beauty terecht.


Binnenin vind je op de linkerpagina uitleg voor enkele trendy ooglooks, aan de andere zijde vind je de juiste producten. Ik ben niet zo'n fan van voorgestelde make up looks, ik experimenteer liever zelf.


Het waren vooral de metallic cream shadows waar mijn oog op viel. De kleuren zijn perfect voor de herfst. 


Super pigmentatie wat ik voor zo'n prijs niet echt in gedachten had. Vooral het roest kleurtje is mijn favoriet! 


De oogschaduwkleuren bevatten een combo van highlight en downlight. Ideaal voor een fall-smokey-eye.De pigmentatie daarentegen, stelt me wel wat teleur. Ik moest er verschillende malen over gaan om dit resultaat te bekomen. Nuja, on top of a cream base, zullen deze hun strepen wel verdienen. Dringend tijd voor een test dus! Voor zo'n set betaal je 18 Euro. Een aangename prijs voor 4 creambase en 8 oogschaduwkleurtjes.

Kennen jullie het merk Frontcover al? Wat is jullie ervaring met hun producten?

Oh en voor degene die mij vorige post gelezen hebben, Cold Turkey is still on, dit was een aankoop van enkele weken geleden! :)


Follow me on Facebook, Twitter, Bloglovin and Pinterest! You'll make my day :)2 opmerkingen

  1. oh ik dacht dat het een echt boek was :d ! What a lovely suprise :d

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik kende het merk nog niet. De metallic kleurtjes zijn echt pretty !

    BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter!