iPhone 5 has arrived!

Het is al enkele dagen verdacht stil op de blog... I'm aware of it :) Het heeft alles te maken met de drukte op mijn werk en thuis. Maar ik ben jullie helemaal niet vergeten. Vandaag een korte post, maar wel een hele leuke - althans voor mij :)

My baby arrived!


Jullie krijgen een uitgebreide post over de leuke nieuwe app's en the cool new stuff, maar eerst moet ik er zelf mee spelen om alles te ontdekken. Ik kan alleen maar zeggen dat ik zo happy happy happy ben met mijn nieuw speelgoed! Hooray for Instagram, Spotify en al de rest natuurlijk!

Gaat er iemand van jullie ook de nieuwe iPhone aanschaffen?

Follow me on Facebook, Twitter, Bloglovin and Pinterest! You'll make my day :)


4 opmerkingen

 1. Wowie, ik had je spaarplan al van in het begin gevolgd en je mag er trots op zijn! Ik zou het niet kunnen ;) Ik zou mijn blackberry wel naar de maan willen gooien ;) Snorry trouwens dat ik niet naar van daele vogelvrij ben geweest maar we zijn onverwachts naar antwerpen gegaan :( XXX

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Daar ga je geen spijt van krijgen ! ♥ iphone

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oooh! En dat op de dag van de lancering! Ik probeer het nog even met mijn 3GS (ja, old school, hé) uit te houden om dan te starten met de opvolger van de 5.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oooh leuk ! Veel plezier ermee ! Ik zou ook graag eentje aanschaffen maar dan mss eerder de 4S, de 5 spreekt me minder aan. Ofwel een Samsung Galaxy 3S. Either way, tzal me veel geld kosten :p

  BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter!