New haircut

Toen ik deze zomer de modeboekjes eens onder de loep nam, kreeg ik plotse drang om een frisse wind in mijn - al twee jaar dezelfde - coupe te blazen. Dringend tijd voor verandering... 

Gisteren had ik een afspraak en hakte de knoop door, ik ging voor de frou. Dat is echt eens iets anders. Ik probeer mijn haar al even terug te laten groeien. Dus aan mijn lengtes wil ik echt niet veel bijknippen. Zolang het maar gezond staat. 

Maar om je gezicht eens wat karakter te geven, moet je een risico nemen :) Een frou dus!


So here it is, the new haircut. Wat ben ik hier blij mee, echt weer eens iets anders. Wat vinden jullie? Nemen jullie ook soms eens een risico met jullie haar, of krijg je de schrik op het lijf als je denkt aan een compleet andere look?

Follow me on Facebook, Twitter, Bloglovin and Pinterest! You'll make my day :)



3 opmerkingen

  1. Het staat je heel erg leuk! Erg geslaagd!
    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Een hele mooie look, Sofie! Meestal heb ik ook een frou, maar daar blijft het dan ook bij. Ik ben niet echt een durver op dat vlak.

    BeantwoordenVerwijderen

Laat gerust een reactie achter!