Oldschool Phone


Deze zomer bij een bezoekje aan Action - how we love Action for goodies - zag ik deze fluo rose hoorn liggen. Ik was natuurlijk toen al in blijde verwachting van mijn Aaifoon 5 en kon dit gadget niet laten liggen. Lange telefoongesprekken in de zetel met zo'n plaat tegen je gezicht worden op deze manier handig omzeild. De moderne technologie kan voor mij niet op tegen een oldschool hoorn. Zo kun je ondertussen gretig tokkelen op je hippe smartphone terwijl je ondertussen ongestoord kan verder tetteren. Jah, het is er eentje voor vrouwen - want vrouwen kunnen immers multitasken. Om nog maar te zwijgen van koken terwijl je aan het bellen bent. We willen toch niet dat ons lieve - dure - beestje uit de handen glipt en een barst in het scherm vertoont wanneer het tegen de grond aanknalt... N'est-ce pas? 

Buiten het feit dat dit een leuk gadget is, kan je er zelfs het volume regelen en de telefoon opnemen of afhaken. En dit alles voor amper twee Euro! 

Ik kan toch gelukkig zijn met kleine dingen :)

Follow me on Facebook, Twitter, Bloglovin and Pinterest! You'll make my day :)

6 opmerkingen

Laat gerust een reactie achter!