My Good Friend

Vandaag een artikeltje speciaal voor één van mijn goede vriendinnen. Waarom ik dit schrijf? Omdat ik onze vriendschap zo hard waardeer. Niet alleen in goede tijden - lees: uitgaan, dul doen, party hardy - maar ook in mindere tijden staat Marie-Hélène voor me klaar. Echte vrienden kunnen we altijd gebruiken en dat is wat Marie-Hélène voor mij betekent. Wanna meet her?


Om je even te schetsen wat een leuke vriendin ze wel niet voor me is, even een update :) Ze deelt dezelfde passie voor mode en weet hoe moeilijk ik het heb me aan de Cold Turkey opdracht te houden. Op dit moment zit MH - Marie-Hélène dus - nog even te vertoeven in Bordeaux. Zo liep ze vandaag de H&M binnen en zag ze de lancering van Anna dello Russo haar accessoire lijn. Blijkbaar was er daar geen helse drukte, terwijl de H&M website in België de hele dag plat lag!

Ik kreeg enkele uurtjes later enkele foto's doorgestuurd met de boodschap: I've got a present for you! :)
 My Oh My, can't wait to see what's inside! :) En dat doosje en zakje... Smelt! Via deze weg wil ik haar super bedanken voor de vriendschap en de verrassing natuurlijk. So thanks MH!

Hebben jullie iets van de AdR collectie op de kop kunnen tikken?


Follow me on Facebook, Twitter, Bloglovin and Pinterest! You'll make my day :)
1 opmerking

Laat gerust een reactie achter!